It's me - FOLIE OPTIE

13x13 cm - enkel - FOLIE OPTIE

geboortekaartje - optie met goudfolie - minimalistisch

Glanzend, voelbaar goud op zacht en pluizig katoen papier. Dan is er niet veel meer nodig dan een pakkende tekst en een mooie letter die de naam van jullie kindje prachtig weergeeft.

 

Alle elementen die je in de kleurstaal folie (zilver, goud, rosé goud of zelfs koper) zet worden glanzend en voelbaar folie.
 


PAPIERADVIES

Maarliefst 7 papiersoorten hebben we voor enkele kaarten. Voor een stevig gevoel kies je voor 1 van de dikke papiersoorten. Wil je bijzonder folie gebruiken dan heb je de keuze uit 3 verschillende papiersoorten. Lees meer over het papier... Let bij folie wel op dat dunne lijnen op het katoenen papier (dus ook dun geschreven letters) niet goed hecchten. Zoals het kaartje in basis staat, kan deze met folie wel worden gedrukt op het katoenen papier.
 

Je kunt een voorbeeldkaartje bestellen met de foliekleur van jouw keuze. Je kunt ook een gewone proefdruk bestellen van jouw kaartje.
 


Een kaartje ontwerpen doe je niet vaak. Daarom kijken wij graag met je mee. Vraag gerust advies aan onze kaartjesmakers.


De levertijd met folie is ietsje langer vanwege de luxe afwerking, 3-4 werkdagen.

 

of zet op je verlanglijstje
  • 13x13 cm - enkel - FOLIE OPTIE

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 04-12-2020
< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code