VARIANTEN OP DIT DESIGN

Geboortekaartje houten vliegtuigje - aquarel

Dubbele kaart 10 x 15 cm - echt hout

Geboortekaartje houten vliegtuigje - aquarel

De door ons handgemaakte aquarel achtergrond in de kleur "macaron" geeft een lief sfeertje mee aan deze kaart. We combineerden dit design met een ECHT stoer houten vliegtuigje in de lucht voor een contrasterende en bijzondere combinatie. Deze aquarel achtergrond staat in de beeldbank in al onze 10 favoriete kleuren en kan je dus heel makkelijk zelf aanpassen.

 

Het proefkaartje sturen we je met met een echt vliegtuigje. Bij het bestellen van een oplage ontvang je natuurlijk net zo veel vliegtuigjes als kaarten maar wel vanaf een ander locatie (dus 2 pakketten). De vliegtuigjes plak je heel eenvoudig op het door ons geplaatste stipje met een reguliere vanallesennogwatlijm.
 

Bestel een proefkaartje op 1 van onze mooie papiersoorten voor de juiste look & feel van dit kaartje. Ook zijn er voor enkele kaarten dikkere papiersoorten beschikbaar die net wat meer body geven aan deze enkele kaart. 

of zet op je verlanglijstje
  • Dubbele kaart 10 x 15 cm - echt hout

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 30-05-2020

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code