Aquarel vlekken - vierkant

13x13 enkele kaart - vierkant

Aquarel vlekken - vierkant

Enkele kaart met het formaat 13 x 13 cm (vierkant) met een natuurlijk patroon van (subtiele) aquarel vlekken. De gouden glitters zijn een extra detail en kun je gebruiken of verwijderen (wel super leuk met een gouden touwtje)

 

Deze kaart is gestyled met een touwtje en labels die je apart kunt bestellen via onze stijl je kaart pagina. Hier kun je ook een tof kraft achterblad (zie foto) bestellen om zelf achter de hoofdkaart te plakken zodat deze extra stevig is én extra bijzonder wordt.

 

Misschien vind je het wel leuk om een bijpassend pocketfoldmapje in kraft met bijpassende kaartjes te gebruiken! Zo maak je helemaal een cadeautje van jullie uitnodiging.

 

Voor extra informatie is een passend klein kaartje (zie varianten om zelf te ontwerpen en gebruik deze illustraties uit de beeldbank) met aanvullende informatie perfect.

 

of zet op je verlanglijstje
  • 13x13 enkele kaart - vierkant

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

LEVERTIJDEN
Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code