gastendoeken

Heel anders dan een traditioneel gastenboek bij jullie huwelijk. breng jullie gastendoek (schilderij of canvas) tot leven met de vingerafdruk van jullie gasten tijdens de bruiloft. Een geweldige herinnering!

Fingerprint canvas bij jullie huwelijk:

De lifetree is als gastendoek is zeer gewild als alternatief voor het traditionele gastenboek. Deze wordt vervaardigd op een luxe, spierwit op hout gespannen canvas van 3 cm dik. Blaadje voor blaadje komt de illustratie tot leven en wordt het een echte lifetree! Ook is er de Fiat 500 met blikjes als echter eyecatcher! Of past het love couple met ballonnen of de strakke lifetree beter bij jullie? 

 

HANDGEMAAKT: de lifetree aquarel

De illustratie van deze lifetree wordt handgemaakt in onze eigen studio. Zorgvuldig geschilderd en getekend op mooi aquarelpapier. Natuurlijk zuurvrij, zonder lignine met lichtvaste inkt zodat de kleuren en het papier zo lang mogelijk hun originele kwaliteit en kleuren behouden.

 


Onze exclusieve gastendoekenGastendoek bij de geboorte:
Ook bij een geboorte is het super leuk om samen een herinnering te maken om op te hangen in de babykamer. Het luxe, spierwitte canvas van 3cm dik kun je bestellen met een driewieler illustratie, vogeltje maar ook kun je gratis een element uit jullie geboortekaartje (besteld bij bloom09) op een geboorte gastendoek laten zetten.

Persoonlijk:
De gastendoeken worden natuurlijk gepersonaliseerd met namen en datum. Hiervoor nemen we na de bestelling van jullie gastendoel contact met je op.

 

fingerprint gastendoek

dewdrops

De leuk gevormde inktpads van Memento zijn met het gastendoek mee te bestellen in 15 mooie, verschillende kleuren. Deze dewdrops zijn perfect geschikt voor de gastendoek illustraties. De inkt heeft mooie volle kleuren, is snel drogend en behoud zijn kleur zo lang mogelijk.


Allerlei kleuren dewdropsCANVASSEN GASTENDOEK
Canvas (S) formaat 40 x 50 cm, geschikt tot 60 gasten (eur. 47.50)
Canvas (M) formaat 40 x 50 cm, geschikt vanaf 50 gasten (eur. 47.50)
Canvas (L) formaat 60 x 80 cm, geschikt tot 60 gasten (eur. 67.50)

HANDGEMAAKT AQUAREL
Lifetree (S) formaat 50 x 70 xm, paspartou 40 x 50 cm, geschikt tot 50 gasten (eur. 50.00)
Lifetree (M) formaat 50 x 70 cm, paspartou 40 x 50 cm, geschikt van 50 tot 110 gasten (eur. 60,00)
Lifetree (L) formaat 50 x 70 cm, geschikt van 110 tot 200 gasten (eur. 70,00)