Meer uit deze serie

Geboortekaartje olifantjes strak - LL

Letterpress Look - 15x10 dubbel

Geboortekaartje olifantjes strak - LL

De collectie Letterpress (Look) geboortekaartjes kenmerkt zich door zijn eenvoud en pure, kwalitatieve ontwerpen. Letterpress is eigenlijk een ambachtelijke manier van drukken waarvoor strakke, eigentijdse ontwerpen zich het beste lenen. Leuke illustraties, mooie typografie in zijn bijzondere eenvoud gedrukt.

 

Dit geboortekaartje is niet alleen erg strak en grafisch maar door het lieve olifantje ook nog eens super schattig! De naam van jullie kindje staat centraal maar ook de olifantjes spelen een hoofdrol in dit ontwerp. Je kunt de kleuren van deze kaart helemaal zelf aanpassen als je dat wilt, maar ook eventueel jullie gezinssituatie aanpassen zodat het helemaal jullie eigen geboortekaartje wordt!

 

Ps: wil je deze kaart op ambachtelijke wijze in echt letterpress (met relief) drukken op 300 grams katoenen papier? Is wel wat kostbaarder maar kan zeker, stuur een mailtje voor een persoonlijke offerte..

 

Bestel een proefkaartje op 1 van onze mooie papiersoorten voor de juiste look and feel van dit kaartje.

 

of zet op je verlanglijstje
  • Letterpress Look - 15x10 dubbel

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 27-11-2020

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code