MIYO Beach

Dubbele kaart 10 x 15 - FOLIE OPTIE

Geboortekaartje MIYO - Beach

Geboortekaartje met strand als hoofdthema. Leuke strand elementen combineren uit de uitgebreide beeldbank. De bijzondere vorm maakt het kaartje extra bijzonder en uniek.

 

De collectie "Make it your own" is met aquarel. Lieve, kinderlijke illustraties met een speels handgetekend sfeertje staan stuk voor stuk in de beeldbank om zelf jullie mooiste kaartje mee te maken.

 

Heb je zelf al een idee over jouw favoriete dier of element in deze aquarelstijl en vind je deze niet in de collectie? Ik teken jouw favoriete dier gratis op verzoek en zonder verplichtingen. Let me know!
 

Bestel een proefkaartje op 1 van de mooie papiersoorten voor de juiste look & feel van dit kaartje. In het echt zijn de kaartjes nog mooier :-)
 


PAPIERADVIES

Maarliefst 6 papiersoorten zijn er voor dubbele kaarten.  Wil je bijzonder folie gebruiken dan heb je de keuze uit 2 mooie papiersoorten. Lees meer over het papier...


Een kaartje ontwerpen doe je niet vaak. Daarom kijk ik graag met je mee. Neem dus zeker contact met mij op.


De levertijd van een boogkaartje is ietsje langer vanwege de luxe afwerking, 2-3 werkdagen. Kies je voor de optie voor folie is deze ietsje langer, 3-4 werkdagen.

of zet op je verlanglijstje
  • Dubbele kaart 10 x 15 - FOLIE OPTIE

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 20-10-2021

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code