Geboortelabel schaatsen

2 labels van 14,5x7 cm

Geboortelabel schaatsen

Heel origineel en super leuk deze twee labels aan een touwtjes als geboortekaartje. Geboortekaartje greyboard en een tof schaatsend mannetje. Heel makkelijk ook voor een meisjeskaartje te gebruiken door vanuit onze beeldbank het jongetje te vervangen door een meisje. Ook pas je alle kleuren heel makkelijk zelf aan.

 

Een label is 14,5 x 7 cm groot. Je kunt er op een speelse manier veel informatie op kwijt en de vorm maakt het geheel erg bijzonder. Een touwtje doen we er niet bij, je kunt zelf naar eigen smaak een super leuk bakery twine, lint, raffia of... voor gebruiken!

 

Label kaartjes worden gestanst en hebben hierdoor een dagje langer levertijd. Bestel je een proefkaartje? Het proefkaartje is nog niet gestansd maar je ziet wel de lijnen van waar dat straks bij een oplage gebeurd. Bij een oplage kun je de labels heel makkelijk zelf zo uit het papier drukken.

 

of zet op je verlanglijstje
  • 2 labels van 14,5x7 cm

  • &euro 0,00

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 19-07-2018

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code