Verberg filters
Geboortekaartjes
Stijl Geboortekaartje
Type
Kleuren

Hulp Nodig?

06 141 80 243
(ook via whats-app)

Gratis kaartje?

code PROE15

Geboortekaartjes met foto (strip)

Geboortekaartjes met foto (strip)

Geboortekaartjes met foto (strip)

 

Ze zijn bijzonder hip deze geboortekaartjes met aparte foto strip. Het lijkt wel op een toffe photobooth strip; 4 verschillende foto´s van jullie kindje op een rij. Dat kan natuurlijk op z´n mooist maar ook met "funny faces". Of je kiest voor handjes, voetjes, slapend, wakker. Helemaal zelf in te vullen dus, maar wel enigsinds bepalend voor de sfeer van het kaartje.

 

Foto´s geven een uniek en persoonlijke touch aan jullie geboortekaartje. Via de website kun je heel makkelijk eigen foto´s uploaden en opslaan in je eigen foto bibliotheek. Het plaatsen in het geboortekaartje van jullie kindje is dan super makkelijk en natuurlijk super leuk om te doen! Twijfel je over een juiste resolutie of uitsneden voor een mooi geboortekaartje met foto? Neem dan voor alle zekerheid even contact met ons op, we kijken graag even met je mee.

 

Tip: ook geweldig leuk zijn onze geboortekaartjes labels. Twee aparte kaartjes die je met een touwtje samenbind. Een leuk idee om het voorste labeltje te voorzien van een foto van jullie kindje. Op het tweede labeltje kun je alle verdere gegevens kwijt en je hebt een super leuk setje.


jongens geboortekaartjes
meisjes geboortekaartjes
prijzen geboortekaartjes
dit zijn wij

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code