Verberg filters
Trouwkaarten
Specials
Type
Kleuren

Hulp Nodig?

0182 768058 (ma t/m vr van 9 - 17 uur)

Gratis kaartje?

code PROE15

Gestylde trouwkaart

Gestylde trouwkaart

 

Bijzonder mooi en helemaal af zijn jullie gestylde trouwkaarten

De gestylde trouwkaarten zijn extra mooi en helemaal af! Het begint natuurlijk met het design wat je zelf online met eigen teksten kunt personaliseren. Van jullie persoonlijke ontwerp maken we eerst een mooie [en natuurlijk] kwalitatieve trouwkaart.

 

Met jullie gedrukte trouwkaart als basis, voegen we er nog mooie elementen aan toe om julllie uitnodiging extra bijzonder te maken. Zo hebben alle gestylde trouwkaarten een gekleurd [vaak pearl metallic] achterblad. Jullie trouwkaart voelt door de 2 lagen papier lekker stevig en extra chique. En doordat het achterblad net iets groter is dan jullie huwelijksuitnodiging krijg je ook een uniek kader om de kaart. De volgende stap is een lintje of touwtje om de kaart zodat er een mooi geheel ontstaat.

 

Vanaf dit punt kun je vrijblijvend de kaart nog verder stylen. Door een extra labeltje met jullie initialen of jullie trouwdatum aan het lint of touw geven jullie de kaart nog net iets meer detail. Ook leuk is een extra kaartje bij jullie trouwkaart met net nog wat meer details of bijvoorbeeld het programma van jullie dag. Zo ontstaat er een nog mooiere en bijzondere set, een klein cadeautje voor jullie lieve familie en vrienden om te laten weten dat en waar jullie gaan trouwen.

 

Nog meer trouwkaarten

Naast onze gestylde trouwkaarten vertellen we je met foto's ook graag over onze andere mogelijkheden qua trouwkaarten. We hebben een mooie basis collectie die je zelf kunt aanpassen maar bovendien hebben we ook nog onze bijzondere trouwkaarten... Misschien zijn de pocketfolds of foto en tijdsstrip kaarten wel helemaal jullie favoriet?


gratis proefdruk
prijzen kaarten
levertijden
< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code