Meer uit deze serie

Geboortekaartje olifant hartje - potlood

Dubbele kaart 10 x 15 cm - olifant hartje

Geboortekaartje olifant hartje

Een schattig olifantje in een handgetekende (door Inge :-)) uitvoering. We combineerden dit design met een ECHT houten hartje in de lucht voor een contrasterende en bijzondere combinatie. De achtergrond kun je zelf in je eigen favoriete kleur aanpassen, dus mooi passend bij jullie eigen smaak.

 

Heb je zelf al een idee over jouw favoriete dier in deze stijl met een houten element en vind je deze niet in de collectie? We tekenen jouw favoriete dier gratis op verzoek en zonder verplichtingen. Let us know!

 

Het proefkaartje sturen we je met met een echt sterretje. Bij het bestellen van een oplage ontvang je natuurlijk net zo veel hartjes als kaarten maar wel vanaf een ander locatie (dus 2 pakketten). De sterretjes plak je heel eenvoudig op het door ons geplaatste stipje met een reguliere vanallesennogwatlijm.
 

Wil je dit leuke kaartje toch liever zonder het houten strikje, dit scheelt dit 50 cent per kaart. Neem contact met ons op voor een kortingscode zodat je dit kaartje zonder houten element kunt bestellen.

 

of zet op je verlanglijstje
  • Dubbele kaart 10 x 15 cm - olifant hartje

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 28-09-2021

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code