Meer uit deze serie

Geboortekaartje label organic lijnen

2 labels van 14,5x7 cm - organisch

Geboortekaartje label organisch lijnen

Geïnspireerd op de natuur met al zijn mooie patronen om ons heen is de collectie "organics" ontstaan. We gebruiken deze bijzondere patronen voor een natuurlijke look & feel, voor een geweldig sfeertje en een uniek ontwerp voor het geboortekaartje van jullie kindje. De achtergrond maar ook het patroon zelf kunnen jullie aanpassen naar eigen kleurwens voor een eigen gemaakt geboortekaartje. Dit geboortekaartje in de vorm van een label met afgeronde hoekjes, geeft ook nog een extra speels effect.

 

Bestel een proefkaartje op 1 van onze mooie papiersoorten voor de juiste look & feel van dit kaartje. Proefjes van labelgeboortekaartjes stansen we overigens nog niet, je ziet de lijntjes op de kaart staan welke we bij een oplage van jouw kaarten natuurlijk uitsnijden samen met de perforatie. Door deze speciale afwerking duurt de verwerking van dit kaartje 1 dag langer. Touwtje (niet meegeleverd omdat de kraftwinkel zo veel mooie heeft..) er door en klaar is jullie unieke geboortekaartje.

of zet op je verlanglijstje
  • 2 labels van 14,5x7 cm - organisch

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 27-11-2020

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code