Verberg filters
Geboortekaartjes
Sfeer Geboortekaartje
Type
Kleuren

Hulp Nodig?

0182 768058 (ma t/m vr van 9 - 17 uur)

Gratis kaartje?

code PROE15

Kraft en greyboard geboortekaartjes

Kraft en greyboard geboortekaartjes

Kraft & grey board geboortekaartjes

Geboortekaartjes met een touch van materialen als kraft en karton look zijn super stoer. Het jaar dat we tegemoed gaan komt het stoere greyboard daar bij. Grijs is een super stoere mode tint die we als grijs materiaal / greyboard maar wat graag in onze geboortekaartjes terug zien. Deze materialen hebben in de basis een vintage & natuurlijke uitstraling en zijn super mooi voor het geboortekaartje van jullie kindje. Door de verscheidenheid aan illustraties hebben ook de geboortekaartjes met kraft of greyboard ieder hun eigen sfeer. Kies dus voor een stoer, lief of super hip geboortekaartje met een kraft of grijsboard achtergrond. 


jongens geboortekaartjes
meisjes geboortekaartjes
prijzen geboortekaartjes
wie zijn wij

Verschillende kraft en greyboard soorten in de beeldbank

Omdat iedere kraft / greyboard soort zijn eigen sfeertje heeft staan er in de beeldbank kraft en karton in verschillende bruintinten. Een wat warmere, roder kraft of just een wat coolere grijze karton soort. Hierdoor kunnen bijna alle geboortekaartjes (liefstoerhipjongensmeisjes) heel makkelijk een kraft of greyboard look krijgen. Bij het bewerken van jullie favoriete design pas je heel makkelijk de achtergrond aan, super cool dus!

 

Nog meer geboortekaartjes

Kraft geboortekaartjes zijn super leuk en hip. Omdat je heel makkelijk een gewone achtergrond op onze website zelf om kan zetten naar een kraft achtergrond zijn eigenlijk al onze geboortekaartjes om te zetten naar een kraft / karton look. En misschien kunnen we je ook inspireren met onze zwart-witte geboortekaartjes? Ze zijn super sweet en stoer tegelijk. En wat dacht je van onze geboortekaartjes labels, ook in kraft en greyboard verkrijgbaar doordat ze ze zelf makkelijk kunt aanpassen!

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code