varianten op dit design

Geboortekaartje Hertje - LL

Letterpress look | 11 x 17,5 enkel

Geboortekaartje Letterpress Hertje - LL

De collectie Letterpress (Look) geboortekaartjes kenmerkt zich door zijn eenvoud en pure, kwalitatieve ontwerpen. Letterpress is eigenlijk een ambachtelijke manier van drukken waarvoor strakke, eigentijdse ontwerpen zich het beste lenen. Leuke illustraties, mooie typografie in zijn bijzondere eenvoud gedrukt.

 

Dit is een leuk geboortekaartje met een schattig hertje in het gras terwijl het konijntje lief toekijkt. Door de combinatie met de typografie straalt dit kaartje een mooi eenvoud uit. Je kunt de kaart zelf qua kleur ook helemaal zelf aanpassen naar jullie favoriete kleur. Wil je stiekem toch een andere illustratie kun je dit ook aanpassen met de behulp van de beeldbank.

 

Ps: wil je deze kaart op ambachtelijke wijze in echt letterpress (met relief) drukken op stevig 600 grams katoenen papier? Is wel wat kostbaarder maar kan zeker, stuur een mailtje naar info@bloom09.nl voor een persoonlijke offerte..

 

of zet op je verlanglijstje
  • Letterpress look | 11 x 17,5 enkel

  • &euro 0,00

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 21-11-2017

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code