Pocketfold vierkant recycled kraft

Pocketfold recycled kraft

Pocketfold vierkant recycled kraft

Mooie kwalitatieve Pocketfold (eco kraft van 300 grams papier) in het vierkante formaat 14,4 x 14,4 cm. In de pocketfold past onze kaart van 13 x 13 cm perfect samen met dit formaat bijkaartje of bijvoorbeeld nog een extra kaartje van 10 x 10 cm.
 

Kraft is onze favoriet maar op verzoek is deze pocketfold verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

 

Pocketfolds worden vanaf een andere locatie verzonden dan het bijbehorende drukwerk. Om deze reden rekenen we apart verzendkosten voor dit product. De levertijd is ongeveer 1 week. 

 

De pocketfold worden niet geplakt geleverd, maar zet je heel makkelijk zelf in elkaar met tweezijdig tape. De witte envelop in het formaat 15 x 15 cm is geschikt voor het verzenden van deze pocketfold. 


De pocketfold zet je heel makkelijk zelf in elkaar met tweezijdig tape. Maak de extra kaarten in de online module op in de zelfde stijl als de trouwkaart met dezelfde lettertypes en kleuren. Touwtje er omheen, wellicht een leuk gepersonaliseerd label er aan en je bent helemaal hip en compleet!

 

Aantal: Prijs per stuk: Totaal:
€ 2,00
zet op je verlanglijstje

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

LEVERTIJDEN
Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code