HANDGETEKEND

ZELF ONLINE AAN DE SLAG

KAARTEN ZELF PERSONALISEREN

Kijkje achter de schermen

Bloom09 is een ontwerpstudio in Moordrecht, waar de meest unieke geboortekaartjes en trouwkaarten worden creëert. Een extra bijzonder aspect van ons bedrijf is de inspraak van onze klanten. Zij kunnen in de online editor zelf hun kaarten samenstellen met behulp van onze handgetekende illustraties in de beeldbank. In deze blogs lees je alles over onze ontwerpstudio, creatieve designs en onze beeldbank.

 

Creëer samen met deze grafische ontwerpers het allermooiste kaartje

Inspiratie nodig voor een geboortekaartje of een trouwkaart? De creatieve grafische ontwerpers Linda Boon, Linda Steenwijk en Inge van Tienhoven van Bloom09 helpen je graag. Illustreren en ontwerpen zijn onze grootste passies. Samen met jou creëren we het allermooiste kaartje.

 

 

Wij maken van een huwelijksaankondiging of geboorte een tastbare herinnering

“Wij vinden het belangrijk dat klanten veel inspraak hebben. Zodoende hebben we het mogelijk gemaakt dat ze zelf kaarten maken op de computer met behulp van onze illustraties in de beeldbank. Onze slogan is daarom: ‘Make it your own!’”, aldus eigenaresse Linda Boon. Wij, Linda Boon, Linda Steenbergen en Inge van Tienhoven, staan met alle plezier voor je klaar om je te helpen bij het maken van je baby kaartje of bruidskaart.

 

 

Neem contact met ons op!

Telefoon 0182 - 768 058

E-mail info@bloom09.nl

“Hoe bijzonder is het als er een zelfgemaakt kaartje op de deurmat belandt bij de genodigden van je bruiloft of het kraambezoek?”