Verberg filters
Soort
Geboortekaartjes
Stijl Geboortekaartje
Illustratie
Dieren
Seizoen
Type
Speciale afwerking
Kleuren
Etiketten categorie

Hulp Nodig?

06 2478 2612
(ook via whats-app)

Bestel een gratis proefkaart!

Gebruik de actiecode: PROE15

Meisjes geboortekaartjes

Vorige 1 2 3
Meisjes geboortekaartjes


Geboortekaartjes voor meisjes

 

Weten jullie al dat er een klein meisje aan het groeien is of houden jullie dat liever ook voor jezelf nog even geheim? Hier vind je alle meisjes geboortekaartjes die ik heb ontworpen. De kaartjes zijn veelal lief, maar soms ook een beetje stoer. Zoals je ziet houd ik van het gebruiken en combineren van verschillende materialen, vormen en toevoegingen. De beeldbank is uniek omdat ik alle illustraties zelf met de hand maak, het liefst met aquarel, houtskool en potlood. Een heerlijke bezigheid om daarna de tekeningen toe te voegen aan de beeldbank zodat jij een uniek en bijzonder geboortekaartje kunt maken voor jullie kleine meisje. Heb je hier wat hulp bij nodig dan sta ik natuurlijk graag voor je klaar. 

 

Altijd iets extra; een andere vorm, een mooie papiersoort, hout of een unieke toevoeging

 

Er is keuze genoeg, ook binnen de collectie meisjes geboortekaartjes. Met de uitgebreide en unieke beeldbank ontwerp je heel makkelijk een eigen geboortekaartje. Daarbij zijn er ook nog 9 bijzondere papersoorten waar je jullie kaartje op kunt laten drukken.  Wil je iets extra's, iets bijzonders? Wat denk je van... Een mooi lint of touwtje, een bijzondere vorm, hout in plaats van papier of de toevoeging van een bijzondere (en eigen) waxzegel. Zo maak je er echt een prachtig, eigen kaartje van, daar worden we vast allebei heel blij van. 

 

Alle meisjeskaarten staan ter inspiratie op de website. Deze kun je als basis gebruiken voor het maken van jullie eigen geboortekaartjes. Daarbij kun je alleen de teksten aanpassen maar ook kun je er voor kiezen om afbeeldingen te vervangen, om te kleuren of toe te voegen. Ga lekker aan de slag en "Make it your own". 

 

Wil je "helemaal los" en heb je al een eigen idee? Begin met een blanco kaart  en ga een heel eigen geboortekaartje maken. In allerlei vormen en maten heb ik de blanco geboortekaartjes op een rij gezet.

 

Tot slot: heb je hulp nodig met het maken van jouw mooiste geboortekaartje? Of heb je speciale wensen en/of ideën? Neem dan zeker via de mail, app of telefoon contact met mij op. Zo maken we samen een prachtig geboortekaartje voor jullie kindje.

 Hoe werkt het online

 

Hebben jullie er al over nagedacht hoe jullie geboortekaartje er straks uit moet gaan zien dan kun je op deze pagina verder selecteren binnen alle meisjes geboortekaartjes. Zo kun je onder andere verfijnen op kleur, vorm, sfeer en type kaartje zodat jullie selectie voldoet aan jullie persoonlijke wensen voor een geboortekaartje. Sommige kaarten kun je zelf van kleur veranderen, bij andere kaarten houd ik de kleuren liever zoals ik deze heb bedacht. Hebben jullie speciale wensen voor jullie kaartje dan kun je met een gerust hart contact met mij opnemen, ik denk en ontwerp graag met je mee!

 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code