Verberg filters
Geboortekaartjes
Sfeer Geboortekaartje
Type
Kleuren

Hulp Nodig?

0182 768058 (ma t/m vr van 9 - 17 uur)

Gratis kaartje?

code PROE15

Meisjes geboortekaartjes - for girls

Vorige 1 2 ... 5
Meisjes geboortekaartjes - for girls


Geboortekaartjes voor meisjes

 

Weten jullie al dat er een klein meisje aan het groeien is of houden jullie dat liever ook voor jezelf nog even geheim? Hier vind je de collectie meisjes geboortekaartjes exclusief ontworpen door de enthousiaste ontwerpstudio van Bloom09. De kaartjes zijn lief, strak, hip en stoer maar bovenal helemaal up to date met de laatste trends. Zo zijn momenteel de kraft geboortekaartjes en zwart witte geboortekaartjes helemaal in. Of wat dacht je van onze bijzondere, gestansde geboortekaartjes labels. Doe er een touwtje doorheen en je hebt een echt uniek geboortekaartje. Bij deze collecties kun je overigens ook weer verder kiezen voor een meisjes of jongens geboortekaartje.

 

Keuze genoeg voor jullie geboortekaartje

 

Jullie hebben een ruime keuze binnen onze collectie meisjes geboortekaartjes. Vanzelfsprekend zijn er roze geboortekaartjes in allerlei tinten zoals zalmroze of peach. Helemaal van deze tijd zijn er ook geboortekaartjes in zacht groene, licht minte tinten en rood-roze kleurtjes. Bovendien kun je bij bijna alle geboortekaartjes zelf de kleur bepalen. Vaak kunnen achtergronden en illustraties heel makkelijk worden omgekleurd. Van populaire dieren zoals onder andere vosjes, zebra´s, beren vindt je meerdere mogelijkheden. Ze zijn zo leuk op een geboortekaartje! Onze geboortekaartjes kun je gebruiken als basis voor jullie geboortekaartje voor een meisje en met onze beeldbank of de mogelijkheid om eigen foto´s te uploaden maak je er al snel een heel mooi en persoonlijk kaartje van. Ook kun je een eigen geboortekaartje maken helemaal "from scratch". In allerlei vormen en maten hebben we de blanco geboortekaartjes op een rij gezet.

 


gratis proefkaart
geboortekaartjes voor jongens
prijzen geboortekaartjes
dit zijn wij

Hoe werkt het online

 

Hebben jullie er al over nagedacht hoe jullie geboortekaartje er straks uit moet gaan zien dan kun je op deze pagina verder selecteren binnen alle meisjes geboortekaartjes. Zo kun je onder andere verfijnen op kleur, vorm, sfeer en type kaartje zodat jullie selectie voldoet aan jullie persoonlijke wensen voor een geboortekaartje. Sommige kaarten kun je zelf van kleur veranderen, bij andere kaarten houden we de kleuren liever zoals we deze hebben bedacht. Hebben jullie speciale wensen voor jullie kaartje dan kun je met een gerust hart contact met ons opnemen, we denken en ontwerpen graag met je mee!

 

Zelf aan de slag om het mooiste geboortekaartje te maken

 

Ga snel met onze ontwerpen aan de slag. Je kunt teksten zelf aanpassen en van kleur veranderen. In de meeste gevallen ook afbeeldingen verplaatsen, toevoegen of omkleuren. Kies dus een kaart als basis en je kunt deze helemaal personaliseren. Heb je wat hulp nodig? Neem dan contact met ons op we helpen je graag verder of voeren zelf de aanpassing even voor je door.

 

Al onze geboortekaartjes dus ook die voor jullie kleine meisje zijn met zorg ontworpen. Natuurlijk is het voor ons van groot belang om het product ook op papier op z'n mooist te presenteren. Hiervoor worden jullie kaarten op speciaal geselecteerde papiersoorten en met kwalitatieve machines geprint. Dit gebeurt in een mooi familiebedrijf met een jarenlange passie voor drukwerk. Hier komt alles samen en versturen we je met een hele snelle levertijd jullie mooie meisjesgeboortekaartjes.


< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code