Meisjes geboortekaartjes

Bekijk hier alle geboortekaartjes voor meisjes. Staat er een kaartje tussen met een jongensnaam? Dan kan dit geboortekaartje voor zowel een jongen als een meisje. Klik hier door voor onze geboortekaartjes voor jongens of tweeling geboortekaartjes.

Filter
Filters
 • Soort
 • Geboortekaartjes
 • Stijl Geboortekaartje
 • Illustratie
 • Dieren
 • Seizoen
 • Type
 • Speciale afwerking
 • Enveloppen formaat
 • Enveloppen kleur
 • Kleuren
 • Etiketten categorie
 • Sluitstickers categorie
Nieuw

Geboortekaartjes voor meisjes

Misschien heb je nog geen idee, weet je het net of weet je het al een tijd? Jullie verwachten een meisje! Wat onwijs leuk en gefeliciteerd! Wat is het toch een bijzondere tijd rondom zwangerschap en bevalling. Je weet dat er een klein mensje in je groeit en dat je samen een nieuw leven gaat hebben. Zo spannend en leuk!

Hebben jullie al nagedacht over de naam? Wie weet doe je op onze site wat nieuwe baby naam inspiratie op!

Om de geboorte van jullie kindje te delen met familie en vrienden is het superleuk om een mooi geboortekaartje naar iedereen te sturen. Een geboortekaartje wat helemaal bij jullie én jullie kindje past. Share what makes your heart bloom!

Bij Bloom09 hebben we een mooie collectie geboortekaarten klaarstaan die je zelf helemaal naar eigen wens af kunt maken. Daarnaast is er een uitgebreide beeldbank met o.a. aquarel dieren, dieren getekend met markersilhouettenpapieren figurenmaan en sterrenbeelden en nog vele andere elementen die je kan toevoegen aan jouw kaart.

Voor een extra bijzonder geboortekaartje kan je bij ons ook kiezen voor een speciale afwerking. Kies bijvoorbeeld voor een geboortekaartje met een bijzondere vorm, glanzende folie of laat het kaartje drukken op duurzaam papier. Dat geeft een heel cool effect! Ook kan je een ontwerp maken en laten drukken op hout.

Als je een geboortekaartje hebt ontworpen maak je eenvoudig een account aan waar je jouw design kan opslaan. Zo kan je later verder werken aan je ontwerp of bestel van tevoren een gratis proefkaart met de actiecode PROE15.

Zo kan je jullie geboortekaartje al voor geboorte klaar hebben staan, en na de geboorte voeg je simpelweg de geboortegegevens toe aan je design en bestel je de oplage kaarten. Hebben jullie vragen, speciale wensen of kan ik op een andere manier helpen? Laat het weten via info@bloom09.nl.

Wil je jullie kaart mooi verzenden? Op onze Social Media kanalen @bloom09kaarten vind je stylingtips voor geboortekaartjes en we hebben superleuke sluitstickers en enveloppen in het assortiment om jullie kaart echt een feestje te maken.

 

Veel plezier met het vinden van jullie geboortekaartje!

Hoe werkt het online

 

Hebben jullie er al over nagedacht hoe jullie geboortekaartje er straks uit moet gaan zien dan kun je op deze pagina verder selecteren binnen alle meisjes geboortekaartjes. Zo kun je onder andere verfijnen op kleur, vorm, sfeer en type kaartje zodat jullie selectie voldoet aan jullie persoonlijke wensen voor een geboortekaartje. Sommige kaarten kun je zelf van kleur veranderen, bij andere kaarten houd ik de kleuren liever zoals ik deze heb bedacht. Hebben jullie speciale wensen voor jullie kaartje dan kun je met een gerust hart contact met mij opnemen, ik denk en ontwerp graag met je mee!