Soort
Geboortekaartjes
Stijl Geboortekaartje
 Toon meer
Illustratie
 Toon meer
Dieren
 Toon meer
Seizoen
Type
Speciale afwerking
Enveloppen formaat
Enveloppen kleur
 Toon meer
Kleuren
 Toon meer
Etiketten categorie
Sluitstickers categorie

Hippe geboortekaartjes

Filter

Hippe geboortekaartjes

Hippe geboortekaartjes volgens de allerlaatste trends die we natuurlijk op de voet volgen of nog leuker zelf bedenken. In toffe eigentijdse kleur en met illustraties helemaal in de stijl van nu! Er worden met grote regelmaat nieuwe geboortekaartjes ontworpen en toegevoegd aan onze inmiddels bijzondere collectie. Dus hou je er ook van om een nieuw en origineel geboortekaartje te verzenden dan ben je hier aan het goede adres.

Gebruik onze hippe ontwerpen voor jullie geboortekaartjes

Lekker aan de slag met onze hippe ontwerpen. De naam van jullie  kindje, adresgegevens, gedichtjes je past het allemaal makkelijk zelf aan, met eigen lettertypes en in een leuke trendy kleur. Bij sommige geboortekaartjes kun je de afbeeldingen verzetten of een zelfs een eigen kleur geven. Kies een hip geboortekaartje als basis voor jullie kaart en maak er een persoonlijk kaartje van. Heb je toch liever wat hulp? Bel of mail ons dan, we helpen je namelijk graag verder op weg of passen het design even voor je aan zodat je zelf weer verder kunt.

Eigenlijk zijn natuurlijk al onze geboortekaartjes hip en bij de tijd. Regelmatig wisselen we onze collecties om een trendy uitstraling te houden. Ook bij onze jongens en meisjes geboortekaartjes en lieve en stoere geboortekaartjes vind je alleen maar kaartjes die passen in onze tijd. Of wat dacht je van een toffe zwart wit stijl of label geboortekaartjes. Je ziet het we inspireren je graag voor de tofste babykaartjes.

 

Al onze geboortekaartjes zijn met zorg ontworpen. Daarbij is het voor ons van groot belang om het ontwerp ook op papier op z'n allermooist te presenteren. We hebben dan ook speciaal  voor jullie 5 mooie papiersoorten geselecteerd. Bovendien wordt jullie geboortekaartje met kwalitatieve machines geprint. Dit gebeurt in een mooi familiebedrijf met een jarenlange passie voor drukwerk. Hier komt alles samen en versturen we je met een hele snelle levertijd jullie hippe geboortekaartjes.