geboortekaartjes

Geboortekaartjes - Creëer jouw mooiste geboortekaartje

Hecht jij veel waarde aan een mooi geboortekaartje en zoek je een kaartje dat je nergens anders ziet? Ben je bovendien een beetje creatief (met hulp) om zelf jouw mooiste geboortekaartje te maken? Met mijn unieke collectie geboortekaartjes wil ik je graag inspireren en je helpen om een prachtig kaartje te maken. Eéntje die je wilt bewaren.
 

SPECIALS

De geboortekaartjes die je op mijn website vindt zijn gemaakt met eigen handgetekende illustraties, achtergronden en elementen. Ik ben dol op mijn aquarel verf, houtskool en potloden, daarmee maak je mooie, handgemaakte details in de tekeningen. Omdat ik van kleine elementen hou, vind ik het leuk om het kaartje iets extra's mee geven. Denk aan een klein extra kaartje of een geboortekaartje in een bijzondere vorm. Maar ook lintjes, touwtjes, en paperclips zijn mijn favoriet.

Custom made

Heb je zelf al een idee voor de invulling van het geboortekaartje? Ik kan heel makkelijk kleine aanpassingen voor je doen of samen met jou een totaal nieuw ontwerp maken. Al meer dan 10 jaar teken ik het allerliefst en elke dag. Neem voor een kaart op maat contact met mij op, dan maak ik graag een custom made geboortekaartje speciaal voor jullie kindje. Alles kan hierbij zelf worden ingevuld. Jullie wensen, mijn creativiteit .

 

ADD ONS

Mooie materialen

Verrassende papiersoorten en ook duurzaam papier met het oog op de toekomst. Maar liefst 9 verschillende papiersoorten zijn er om jullie kaartjes een eigen uitstraling te geven. Bijvoorbeeld oud hollands papier met een handgemaakt structuurtje, papier gemaakt van katoen met een wat wolligere uitstraling of een zacht witte papierstoort met een linnenstructuurtje, Het zit 'm tenslotte ook in de allerkleinste details die je kiest. Wil je echt totaal iets anders, kijk dan eens of je je kaartje wilt laten drukken op het 1mm dikke berkenhout

 

Nog meer? Nog mooier? 

Wil je iets extra's, iets bijzonders? Wat denk je van... Een bijzondere vorm, glanzend folie of hout in plaats van papier.  Of de toevoeging van een mooi lint of touwtje of een bijzondere (en eigen) waxzegel. Zo maak je er echt een prachtig, eigen kaartje. Daar word je vast heel blij van. 

SPECIALS


 

Mooi verzenden

Na het ontwerpen en uitpakken van de geboortekaartjes is het tijd om jullie  stoere of juist lieve geboortekaartje te gaan versturen. Het is zo leuk om te laatste puntjes op de ï te zetten en de post helemaal af te maken. Dat kan met mooie bijpassende enveloppen en adresstickers in de stijl van het geboortekaartje. Extra speciaal is het om de adressen van familie en vrienden direct te printen op de envelop in hetzelfde lettertype als gebruikt is in het geboortekaartje. Of de sluitsticker, tegenwoordig kun je bijna niet meer zonder. Met een leuk klein detail van jullie geboortekaartje als een echte eyecatcher op de envelop. 

 

Werkwijze

Nog even in het kort. Als je de perfecte kaart hebt gevonden op mijn website kun je zelf lekker aan de slag. Je maakt heel makkelijk online een account aan en kunt lekker teksten typen, lettertypes bekijken en wisselen, afbeeldingen verschuiven, verkleinen of juist toevoegen. Sla het geboortekaartje op in jouw account en ga een ander moment weer eens verder. Vervolgens is het tijd om een (gratis eerste) proefkaart te gaan bestellen. Voor je op de website uitcheckt heb je de keuze uit verschillende mooie papiersoorten waar we het geboortekaartje op mogen drukken. Is jullie kindje geboren? Give it a go en bestel jullie eigen oplage mooie hippe geboortekaartjes. Lukt het even niet, je weet mij hopelijk te vinden!

 

VEEL GESTELDE VRAGEN


 

Kan ik een proefkaartje bestellen?

Een gratis eerste proefkaartje zelfs en dat is natuurlijk is natuurlijk super fijn. Dit is het moment om de kleuren en te checken, nog een keer de spelling en uitlijning van de teksten te controleren. 

 

Wanneer kan ik de kaartjes verwachten? 

De levering van de kaarten hangt af van het moment dat je de kaarten besteld. Is dat op werkdagen voor 12 uur dan worden de kaarten zonder extra afwerking dezelfde dag nog verzonden. Heb je een kaartje met folie of in een bijzondere vorm dat moet je iets langer geduld hebben. Je krijgt iets moois maar de kaarten worden na 2-4 werkdagen verzonden.
 

Welke foliesoorten zijn er?

Je kunt kiezen voor goud, roségoud, koper of zilverfolie voor op jouw geboortekaartjes. Deze kleuren kun je kiezen onderaan het kleurenpalet in de ontwerptool. In het winkelmandje kun je nog aangeven of je folie wilt op 1 of 2 zijden. Je kunt ook eerst een proefkaartje bestellen om het folie op jouw kaartje in het echt te zien.

Kun je mij helpen?

Heel graag zelfs! Mijn deur staat altijd open voor advies of een hulpvraag. Ik, Rianne help je met al je grote en kleine vragen. Kom je er bijvoorbeeld even niet uit met het uitlijnen van teksten, het toevoegen van foto´s of misschien het omkleuren van illustraties? Ik hoop dat je mij kunt vinden via een appje, belletje of mailtje. Dan doen we het samen!

 

Hoe werkt de beeldbank?

Op mijn website vind je een uitgebreide beeldbank met allerlei illustraties die door mij zijn gemaakt. Met verschillende dieren, jongens, meisjes, voertuigen, bloemen, achtergronden en nog veel meer. Op deze manier kun je een bestaand ontwerp aanpassen, helemaal in je eigen stijl. Ook kunnen jullie er voor kiezen om het geboortekaartje met behulp van de beeldbank helemaal zelf te maken, door te starten met een blanco kaart. Hierbij heb je de keuze uit veel verschillende vormen en maten als basis. Omdat veel van de illustraties uit de beeldbank omgekleurd kunnen worden is het super makkelijk om zelf een geboortekaartje te ontwerpen, helemaal naar je eigen smaak.