alle geboortekaartjes
baby geboortekaartjes
gratis proef geboortekaartje

meisjes geboortekaartjes
jongens geboortekaartjes
geboortekaartjes labels

VERRASSENDE GEBOORTEKAARTJES - REAL LIFE STATIONARY


Omdat wij geloven in (en houden van) papieren post doen wij niets liever dan het ontwerpen van echte kaarten. Ook wij worden dagelijks overspoelt door digitale (vaak functionele en handige) berichten maar vinden dat echte papieren stationary je verrast, bijzonder is en moet blijven bestaan. Wij zijn daarom super blij dat wij ons bezig mogen houden met de allerbelangrijkste post die er bestaat; jullie geboortekaartjes! Met onze lieve, stoere en verrassende collectie geboortekaartjes vissen we met mooie designs naar complimentjes uit jullie naam van familie en vrienden. In onze ontwerpstudio werken we dagelijks vol overgave aan mooie, nieuwe ontwerpen met vernieuwende details. Mede hierdoor zijn onze geboortekaartjes origineel, verrassend en helemaal bij de tijd.

 

We houden van mooie, kleine details.... stoer en strak maar zijn ook gek op bijzondere, lieve handgetekende tafereeltjes. In de bijzondere vorm van een labeltje of met een super leuke fotostrip geven jullie geboortekaartje nog net even wat extra´s. En zo ontstaat er iedere keer weer een geboortekaartje waar ons hart sneller van gaat kloppen. Jullie vinden op onze website dan ook mooi en inspirerende ontwerpen. Voor jullie kindje een geboortekaartje om trots op te zijn!


Een greep uit onze geboortekaartjesONS ONTWERP, JULLIE GEBOORTEKAARTJE

 

We hopen van harte dat een door ons ontworpen geboortekaartje bekend mag maken dat jullie kindje is geboren. Dat jullie in onze collectie geboortekaartjes het geboortekaartje vinden dat helemaal bij jullie past. We hebben een mooie basis collectie met jongens en meisjes geboortekaartjes. Of misschien zoek je wel een geboortekaartje met kraft look of zijn helemaal verzot op de hippe zwart-witte geboortekaartjes. Op zoek naar iets speciaals? We hebben super leuke geboortekaartjes als labels of geboortekaartjes met fotostrip. Online pas je alle geboortekaartjes heel makkelijk zelf aan. Er zijn verschillende lettertypes voor jullie teksten en in de meeste gevallen kunnen jullie ook de kleuren van jullie geboortekaartjes zelf aanpassen. Maar..... Bloom09 is meer dan een website. Achter de schermen zijn wij (Linda en Linda), 2 meiden die jullie graag met raad en daad bijstaan. Zelfs voor makkelijke vragen hopen we dat jullie ons kunnen vinden via een belletje of berichtje. We vinden het fijn om voor jullie klaar te staan. 

 

GEBRUIK DE UNIEKE BEELDBANK

 

Op onze website vinden jullie een uitgebreide beeldbank met allerlei soorten illustraties. Met verschillende dieren, jongens, meisjes, voertuigen, bloemen en nog veel meer. Op deze manier kunnen jullie een bestaand ontwerp net nog wat persoonlijker maken. Ook kunnen jullie er voor kiezen om het geboortekaartje met behulp van onze beeldbank helemaal zelf te maken, door te starten met een blanco kaart. Hierbij heb je de keuze uit veel verschillende vormen en maten als basis voor jullie kaart. Omdat veel van de illustraties uit de beeldbank omgekleurd kunnen worden is het super makkelijk om een eigen geboortekaartje te maken, helemaal naar jullie eigen smaak. Om het nog persoonlijker te maken kunnen jullie van de optie gebruik maken om ook een eigen baby foto te uploaden en deze in de kaart te plaatsen.


FIJN OM TE WETEN

 

Dat we jullie een gratis proefkaart sturen is natuurlijk super fijn. Wanneer jullie het drukwerk kunnen verwachten na de bestelling is prettig voor jullie eigen planning. En wat kosten de geboortekaartjes eigenlijk in de oplage die jullie wensen? Het zijn allemaal belangrijke vragen. Hopelijk ben je ook nieuwsgierig naar ons, wie wij zijn en wat ons drijft. We vertellen je alles graag en zetten hieronder alles duidelijk voor je op een rij.


gratis proefdruk
prijzen van de geboortekaartjes
levertijden geboortekaartjes
dit zijn wij

Enveloppen bij je geboortekaartje


Sluitstickers in de stijl van de geboortekaartjesMAAK HET GEBOORTEKAARTJE HELEMAAL AF

 

Niets is zo leuk als het bekend maken van de geboorte van jullie kindje in stijl, met een mooi en bij jullie passend stoer of juist lief geboortekaartje. Om het geboortekaartje van jullie zoon/dochter nog even extra in het zonnetje te zetten, verstuur je deze met bijzondere details. Als alles klopt worden wij helemaal blij en jullie familie en vrienden vast ook! Hiervoor hebben we mooie bijpassende enveloppen en adresstickers in de stijl van het geboortekaartje. Extra speciaal is het om de adressen van familie en vrienden direct te printen op de envelop in hetzelfde lettertype als gebruikt is in het geboortekaartje. Of de sluitsticker, tegenwoordig kun je bijna niet meer zonder. Met een leuk klein detail van jullie geboortekaartje als een echte eyecatcher op de envelop.

 

EEN ECHTE ONTWERPSTUDIO

 

Ja dat zijn wij! En dat al meer dan 7 jaar. Spreekt de stijl van onze geboortekaartjes jullie aan, maar willen jullie net wat anders? Dan moet je echt even contact met ons opnemen. Ook buiten de website om mixen we jullie wensenlijstje graag met onze creativiteit. Zo kunnen we jullie helpen door een eigen, speciaal ontworpen geboortekaartje voor jullie kindje te maken.

 

WERKWIJZE

 

In het kort! Als jullie de perfecte kaart hebben gevonden op onze website kunnen jullie creatief aan de slag. Maak eerst een account aan en ga teksten typen, lettertypes bekijken en wisselen, afbeeldingen verschuiven, verkleinen of juist toevoegen en sla het geboortekaartje op in jullie account. Vervolgens is het tijd om een (gratis eerste) proefkaart te gaan bestellen. Voor je op de website uitchecked hebben jullie de keuze uit verschillende papiersoorten waar we het geboortekaartje op mogen drukken. Is jullie kindje geboren? Give it a go en bestel jullie eigen oplage super hippe geboortekaartjes. Lukt het even niet, je weet ons te vinden!