geboortekaartjes

ontwerp je eigen geboortekaartje
bekijk alle geboortekaartjes
bestel een gratis proefkaart van je geboortekaartje


GEBOORTEKAARTJES - MAKE IT YOUR OWN

Lief, handgetekend, zacht en elegant: zo omschrijf ik mijn stijl graag zelf. Ik ben dol op geboortekaartjes met patroontjes (handgetekend dat dan weer wel) geinspireerd op de natuur, met dus een organisch sfeertje. Op deze website vind je de mooie collectie met verrassende geboortekaartjes voor jullie stoere ventje, lieve meisje en anders om natuurlijk. In de ontwerpstudio werk ik dagelijks vol overgave aan mooie, nieuwe ontwerpen met vernieuwende details. Ik teken het liefst met aquarel en potlood en combineer graag verschillende materialen om zo het mooiste geboortekaartje te maken.

 

JOUW GEBOORTEKAARTJE - MAAK JE HELEMAAL ZELF

Alle meisjes en jongens geboortekaartjes zijn zo op de website geplaatst zodat je ze zelf verder kunt ontwerpen. Illustraties verschuiven, vergroten of verkleinen het kan allemaal. Bij (een deel van) de illustraties en alle achtergronden is het mogelijk om deze aan te passen in jouw favoriete kleur. Gebruik ook zeker onze beeldbank om speciale details & symbolen toe te voegen om jouw kaart helemaal af te maken. Teksten en lettertypes pas je natuurlijk ook aan in de online editor.


meisjes geboortekaartjes
jongens geboortekaartjes
geboortekaartjes label


FIJN OM TE WETEN

Dat je een gratis proefkaart kunt bestellen is natuurlijk super fijn. Wanneer je het drukwerk kunt verwachten na de bestelling is prettig voor je eigen planning. En wat de kosten zijn van de geboortekaartjes in de oplage die jij wenst? Het zijn allemaal belangrijke vragen. Hopelijk ben je ook nieuwsgierig naar mij, wie ik ben en wat mij drijft. Ik vertel je alles graag en zehet duidelijk voor je op een rij. 

 

GEBRUIK MIJN HULP!

Bloom09 is veel meer dan een website. Achter de schermen sta ik, Linda klaar om je te helpen met al jullie grote en kleine vragen. Kom je er bijvoorbeeld even niet uit met het uitlijnen van teksten, het toevoegen van foto´s of misschien het omkleuren van illustraties? Ik hoop dat je mij kunt vinden via een appje, belletje of mailtje. Ik vind het fijn om voor je klaar te staan. 

 

GEBRUIK DE UNIEKE BEELDBANK

Op mijn website vind je een uitgebreide beeldbank met allerlei soorten handgemaakte illustraties. Met verschillende dieren, jongens, meisjes, voertuigen, bloemen en nog veel meer. Op deze manier kun je een bestaand ontwerp aanpassen, helemaal in je eigen stijl. Ook kunnen jullie er voor kiezen om het geboortekaartje met behulp van de beeldbank helemaal zelf te maken, door te starten met een blanco kaart. Hierbij heb je de keuze uit veel verschillende vormen en maten als basis. Omdat veel van de illustraties uit de beeldbank omgekleurd kunnen worden is het super makkelijk om zelf een geboortekaartje te ontwerpen, helemaal naar je eigen smaak. 

 

Altijd iets extra; een andere vorm, een mooie papiersoort, hout of een unieke toevoeging

 

Spreekt mijn stijl je aan dan is er keuze genoeg wat betreft geboortekaartjes waar je mee aan de slag kunt. Met de uitgebreide en unieke beeldbank pas je het ontwerp heel makkelijk aan of maak je helemaal een eigen geboortekaartje. Daarbij zijn er ook nog 9 bijzondere papersoorten waar je jullie kaartje op kunt laten drukken.  Wil je iets extra's, iets bijzonders? Wat denk je van... Een mooi lint of touwtje, een bijzondere vorm, folie, hout in plaats van papier of de toevoeging van een bijzondere (en eigen) waxzegel. Zo maak je er echt een prachtig, eigen kaartje van, daar worden we vast allebei heel blij van. 


miniposter
mooi verzenden
dit ben ik

MOOI VERZENDEN

Niets is zo leuk als het bekend maken van de geboorte van jullie kindje in stijl, met een mooi en bij jullie passend stoer of juist lief geboortekaartje. Om het geboortekaartje van jullie kindje nog even extra in het zonnetje te zetten, verstuur je deze met bijzondere details. Als alles klopt wordt je hier vast helemaal blij van en jullie familie en vrienden vast ook! Hiervoor vind je mooie bijpassende enveloppen en adresstickers in de stijl van het geboortekaartje. Extra speciaal is het om de adressen van familie en vrienden direct te printen op de envelop in hetzelfde lettertype als gebruikt is in het geboortekaartje. Of de sluitsticker, tegenwoordig kun je bijna niet meer zonder. Met een leuk klein detail van jullie geboortekaartje als een echte eyecatcher op de envelop. 

 

CUSTOM MADE

Al meer dan 10 jaart teken ik het allerliefst en elke dag. Spreekt de stijl van mijn geboortekaartjes jullie aan, maar vind je toch niet helemaal wat je zoekt? Neem dan echt even contact met mij op, dan maak ik graag een cutom made geboortekaartje voor jullie kindje. Alles kan hierbij zelf worden ingevuld. Jullie wensen en mijn creativiteit.

 

WERKWIJZE

In het kort! Als je de perfecte kaart hebt gevonden op mijn website kun je zelf creatief aan de slag. Maak een account aan en ga teksten typen, lettertypes bekijken en wisselen, afbeeldingen verschuiven, verkleinen of juist toevoegen en sla het geboortekaartje op in jouw account. Vervolgens is het tijd om een (gratis eerste) proefkaart te gaan bestellen. Voor je op de website uitcheckt heb je de keuze uit verschillende mooie papiersoorten waar we het geboortekaartje op mogen drukken. Is jullie kindje geboren? Give it a go en bestel jullie eigen oplage super hippe geboortekaartjes. Lukt het even niet, je weet mij hopelijk te vinden!