geboortekaartjes

ontwerp je eigen geboortekaartje
bekijk alle geboortekaartjes
bestel een gratis proefkaart van je geboortekaartje


GEBOORTEKAARTJES - MAKE IT YOUR OWN

Lief, handgetekend, zacht en elegant: zo omschrijf ik mijn stijl graag zelf. Ik ben dol op geboortekaartjes met patroontjes (handgetekend dat dan weer wel) geinspireerd op de natuur, met dus een organisch sfeertje. Op onze website vind je de mooie collectie met verrassende geboortekaartjes voor jullie stoere ventje, lieve meisje en anders om natuurlijk. In de ontwerpstudio werk ik dagelijks vol overgave aan mooie, nieuwe ontwerpen met vernieuwende details. Mede hierdoor zijn de geboortekaartjes echt hip te noemen, verrassend en helemaal bij de tijd.

 

JOUW GEBOORTEKAARTJE - MAAK JE HELEMAAL ZELF

Alle meisjes en jongens geboortekaartjes zijn zo op de website geplaatst zodat je ze zelf verder kunt ontwerpen. Illustraties verschuiven, vergroten of verkleinen het kan allemaal. Bij (een deel van) de illustraties en alle achtergronden is het mogelijk om deze aan te passen in jouw favoriete kleur. Gebruik ook zeker onze beeldbank om speciale details & symbolen toe te voegen om jouw kaart helemaal af te maken. Teksten en lettertypes pas je natuurlijk ook aan in onze online editor.


meisjes geboortekaartjes
jongens geboortekaartjes
geboortekaartjes label

FIJN OM TE WETEN

Dat je een gratis proefkaart kunt bestellen is natuurlijk super fijn. Wanneer je het drukwerk kunt verwachten na de bestelling is prettig voor je eigen planning. En wat de kosten zijn van de geboortekaartjes in de oplage die jij wenst? Het zijn allemaal belangrijke vragen. Hopelijk ben je ook nieuwsgierig naar mij, wie ik ben en wat mij drijft. Ik vertel je alles graag en zehet duidelijk voor je op een rij. 

 

GEBRUIK MIJN HULP!

Bloom09 is veel meer dan een website. Achter de schermen sta ik, Linda klaar om je te helpen met al jullie grote en kleine vragen. Kom je er bijvoorbeeld even niet uit met het uitlijnen van teksten, het toevoegen van foto´s of misschien het omkleuren van illustraties? Ik hoop dat je mij kunt vinden via een belletje of berichtje. Ik vind het fijn om voor je klaar te staan. 

 

GEBRUIK DE UNIEKE BEELDBANK

Op onze website vind je een uitgebreide beeldbank met allerlei soorten illustraties. Met verschillende dieren, jongens, meisjes, voertuigen, bloemen en nog veel meer. Op deze manier kun je een bestaand ontwerp aanpassen, helemaal in je eigen stijl. Ook kunnen jullie er voor kiezen om het geboortekaartje met behulp van de beeldbank helemaal zelf te maken, door te starten met een blanco kaart. Hierbij heb je de keuze uit veel verschillende vormen en maten als basis. Omdat veel van de illustraties uit de beeldbank omgekleurd kunnen worden is het super makkelijk om zelf een geboortekaartje te ontwerpen, helemaal naar je eigen smaak. 


miniposter
mooi verzenden
dit ben ik

MOOI VERZENDEN

Niets is zo leuk als het bekend maken van de geboorte van jullie kindje in stijl, met een mooi en bij jullie passend stoer of juist lief geboortekaartje. Om het geboortekaartje van jullie kindje nog even extra in het zonnetje te zetten, verstuur je deze met bijzondere details. Als alles klopt wordt je hier vast helemaal blij van en jullie familie en vrienden vast ook! Hiervoor vind je mooie bijpassende enveloppen en adresstickers in de stijl van het geboortekaartje. Extra speciaal is het om de adressen van familie en vrienden direct te printen op de envelop in hetzelfde lettertype als gebruikt is in het geboortekaartje. Of de sluitsticker, tegenwoordig kun je bijna niet meer zonder. Met een leuk klein detail van jullie geboortekaartje als een echte eyecatcher op de envelop. 

 

MINI HOUTJES MAKEN JE KAART HELEMAAL AF

Onze minihoutjes hebben we als echte eyecatcher toegevoegd aan onze shop. Je kunt ze gebruiken om jullie kaart mee te "versieren" en een unieke look te geven. We hebben ze in 5 verschillende uitvoeringen. Te weten: strikjebootjevliegtuigjehartje en sterretje. Zijn ze niet geweldig?! Alle minihoutjes zijn ook los te bestellen.

 

EEN ONTWERPSTUDIO

Ja inderdaad en al meer dan 7 jaar. Spreekt de stijl van onze geboortekaartjes jullie aan, maar wil je net wat anders? Neem dan echt even contact met ons op. Ook buiten de website om mixen we jouw wensenlijstje graag met onze creativiteit. Zo kunnen we jullie helpen door een eigen, speciaal ontworpen geboortekaartje voor jullie kindje te maken.

 

WERKWIJZE

In het kort! Als je de perfecte kaart hebt gevonden op onze website kun je zelf creatief aan de slag. Maak een account aan en ga teksten typen, lettertypes bekijken en wisselen, afbeeldingen verschuiven, verkleinen of juist toevoegen en sla het geboortekaartje op in jouw account. Vervolgens is het tijd om een (gratis eerste) proefkaart te gaan bestellen. Voor je op de website uitcheckt heb je de keuze uit verschillende mooie papiersoorten waar we het geboortekaartje op mogen drukken. Is jullie kindje geboren? Give it a go en bestel jullie eigen oplage super hippe geboortekaartjes. Lukt het even niet, je weet mij hopelijk te vinden!