Contact en route

BLOOM09

Zuidbaan 543
2841 MD Moordrecht
Tel: 0182 768058
E-mail: info@bloom09.nl

KVK Gouda 24460954
BTW NL 173766766B01

Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur.

 

Bezoek:
Je bent van harte welkom om ons te bellen of zelfs langs te komen (op afspraak) om samen een geboortekaartje of trouwkaart te personaliseren of naar jullie eigen wensen uit te werken.

 

Oprichter & Eigenaar van bloom09:
Linda Boon 

 

Feestdagen:
Wij zijn niet open op de reguliere feestdagen (2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, 2e Pinksterdag, de kerstdagen en Nieuwjaarsdag). Eens in de vijf jaar ook op bevrijdingsdag (5 mei), in verband met het niet werken van postdiensten.

Op Goede vrijdag, 24 dec en 31 dec zijn we tot 14.00 uur aanwezig. Deze dagen wordt er wel kaarten gedrukt en verstuurd. Natuurlijk zijn we voor de bezorging van pakketten en proefkaarten wel afhankelijk van de bezorgdienst voor de levering.

 

Routebeschrijving:
Op de A20 neem je de afslag Moordrecht en houd de borden richting Moordrecht aan. Op de eerste T-splitsing (nog vlakbij de rijksweg) ga je links af. Bij de eerste rotonde neem je de tweede afslag. Bij de eerste stoplichten ga je links af het bedrijven terrein GOUWEPARK op. Door het hek gereden sla je gelijk links af. Volg de weg en ga de eerste mogelijkheid naar links. De Zuidbaan vind je vervolgens aan je rechterhand.

Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor de deur.

 

Onze kernwaarden zijn transparant, liefdevol en inspirerend. We maken kleine waardevolle gelukjes en streven hierbij naar een fijne samenwerking!

 

 

Wij zouden je heel graag toevoegen aan ons bloom09-netwerk. En het daarvoor heel fijn vinden als je ons 'liked' op Facebook. Zo kun je ons wellicht helpen ons netwerk nog groter te maken