Geboortekaartjes in bijzondere vormen

Geboortekaartjes met een bijzondere vorm
Tegenwoordig is er veel meer mogelijk op het gebied van geboortekaartjes met een bijzondere vorm. Waar vroeger speciale messen uit metaal moesten worden gemaakt om het papier mee te snijden op de drukmachine, worden nu lasertechnieken gebruikt voor het uitsnijden van de kaarten. De messen die ze vroeger gebruikten om papier mee te snijden heetten 'stansmessen'. Vandaar dat geboortekaartjes met een bijzondere vorm ook wel stanskaartjes worden genoemt.

Ben jij op zoek naar een leuk stanskaartje voor jouw geboortekaart? We hebben kaartjes met wolkenvorm, boogvorm, ronde kaartjes, gevouwen kaartjes met één afgeronde zijde, ovale kaartjes en gevouwen kaartjes met één afgeronde hoek. Ook is er een speciaal kaartje met een golfje aan de bovenkant. Superleuk!

 

Geboortekaartje met eigen vorm maken
Ik ben gek op bijzondere vormen omdat het jullie kaart net wat anders maakt dan de rest. Wil jij zelf een geboortekaartje maken in een speciaal figuur of heb je leuke een vorm in gedachte? Ik kijk graag mee of we dit samen kunnen realiseren. Neem daarvoor vrijblijvend contact met mij op!