Verberg filters
Geboortekaartjes
Sfeer Geboortekaartje
Type
Kleuren

Hulp Nodig?

0182 768058 (ma t/m vr van 9 - 17 uur)

Gratis kaartje?

code PROE15

Jongens geboortekaartjes - for boys

Vorige 1 2 ... 5
Jongens geboortekaartjes - for boys


Geboortekaartjes voor jongens

 

Misschien weten jullie al dat jullie kindje een jongen wordt! Of houden jullie dit ook voor jezelf nog als verrassing... Hier vind je de hele collectie geboortekaartjes voor jongens overzichtelijk op een rij; lief, stoer, strak en hip. Hebben jullie zelf al goed een idee over hoe het mooie geboortekaartje van jullie kindje er straks uit zou moeten komen te zien? Op deze pagina kun je verder selecteren binnen alle jongens geboortekaartjes. Zo kun je verfijnen op kleur, vorm, sfeer en type kaartje. Sommige kaarten kun je zelf van kleur veranderen, bij andere kaarten houden we de kleurstellingen liever in tact zoals we deze hebben bedacht. Hebben jullie toch speciale wensen omtrent het geboortekaartje van jullie kindje? Neem dan zeker contact met ons op om dit te bespreken.

 

Genoeg jongens geboortekaartjes om uit te kiezen

 

Er is een ruime keuze binnen onze collectie jongens geboortekaartjes. Natuurlijk in verschillende echte jongenskleuren zoals blauw of groen. Helemaal van deze tijd zijn er ook geboortekaartjes in petrol, oud groene en populaire grijze kleuren. Maar van bijna alle kaartjes kun je heel makkelijk zelf de kleur bepalen. Zo kunnen achtergronden en illustraties online heel makkelijk worden omgekleurd. Van populaire stoere dieren zoals onder andere de vos, zebra, beer en olifant vindt je meerdere mogelijkheden. Zo geweldig op een geboortekaartje! Onze ontwerpen kun je gebruiken als basis voor jullie geboortekaartje en met onze beeldbank of de mogelijkheid om eigen foto´s te uploaden maak je er heel gemakkelijk een heel mooi en persoonlijk kaartje van. Ook kun je een eigen geboortekaartje maken helemaal "from scratch". In allerlei vormen en maten hebben we de blanco geboortekaartjes op een rij gezet.

 


Zelf het geboortekaartje van jullie zoon maken

 

Ga snel met onze ontwerpen aan de slag. Je kunt teksten zelf aanpassen en van kleur veranderen. In de meeste gevallen ook afbeeldingen verplaatsen, toevoegen of omkleuren. Kies dus een kaart als basis en je kunt deze helemaal personaliseren. Heb je wat hulp nodig? Neem dan contact met ons op we helpen je graag verder of voeren zelf de aanpassing even voor je door.

Al onze geboortekaartjes dus ook die voor jullie kleine mannetje zijn met zorg ontworpen. Natuurlijk is het voor ons van groot belang om het product ook op papier op z'n mooist te presenteren. Hiervoor worden jullie kaarten op speciaal geselecteerde papiersoorten en met kwalitatieve machines geprint. Dit gebeurt in een mooi familiebedrijf met een jarenlange passie voor drukwerk. Hier komt alles samen en versturen we je met een hele snelle levertijd jullie mooie jongensgeboortekaartjes.

 

Of misschien Kraft of een zwart-wit geboortekaartje?

Onlangs hebben we onze collectie kraft en zwart-witte geboortekaartjes gelanceerd. Binnen deze selectie geboortekaartjes kun je verder kiezen voor een jongensversie van deze kaarten. Maar toch even bij de meisjes geboortekaartjes spieken mag natuurlijk altijd!


meisjes geboortekaartjes
gratis proefkaart
prijzen geboortekaartjes
< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code