Soort
Geboortekaartjes
Stijl Geboortekaartje
 Toon meer
Illustratie
 Toon meer
Dieren
 Toon meer
Seizoen
Type
Speciale afwerking
Enveloppen formaat
Enveloppen kleur
 Toon meer
Kleuren
 Toon meer
Etiketten categorie
Sluitstickers categorie

Al onze unieke geboortekaartjes - handgetekend

Filter

Alle geboortekaartjes

 

Al mijn geboortekaartjes waar ik trots op ben, de complete collectie. Geboortekaartjes in mijn eigen, unieke stijl waarbij ik het liefst teken met aquarel, houtskool en potlood. Wil je iets moois, een kaart waar aandacht aan is besteed? Mijn kaarten zijn uniek, ik hou van bijzondere (duurzame) papiersoorten en neem je graag aan de hand om samen iets moois te maken. Misschien een lintje er bij of is jouw kaartje het mooiste op hout of in een bijzondere vorm.

 

Zelf ontwerpen

 

Met de unieke beeldbank waar al mijn illustraties in staan, kun je zelf aan de slag. Eigen teksten zet je makkelijk zelf in het ontwerp en je kunt het lettertype en de kleur ook zelf aanpassen, net wat je leuk vindt. Illustraties kun je verplaatsen, roteren of spiegelen. Is een afbeelding 1 kleur dan kun je deze vaak ook nog van kleur veranderen. Achter iedere kaart hangt een symboolbibliotheek. Hiermee kun je bijvoorbeeld op een leuke manier met icoontjes het gewicht, tijdstip en de lengte toevoegen op jullie geboortekaartje. Kies dus een geboortekaartje en maak deze helemaal naar eigen wens op. Heb je wat hulp nodig? Neem dan contact met mij op, ik neem je graag aan de hand of ik neem de aanpassing even van je over. 

 

Net wat extra?
Wil je wat extra aandacht dan ben je bij mij aan het goede adres, ik sta graag voor je klaar. Wil je wat extra en moois voor bij het geboortekaartje? Er zijn mooie paperclips, linten en touw maar ook bijzondere waxzegels. Jouw kaart maak je ook af met een extra mooie envelop en/of sluitzegel.

 

Al mijn geboortekaartjes heb ik met zorg getekend. Natuurlijk is het voor mij dan ook belanrgijk om de tekeningen ook op papier op z'n mooist te presenteren. Hiervoor worden jullie kaarten op speciaal geselecteerde papiersoorten en met kwalitatieve machines geprint. Dit gebeurt in een mooi familiebedrijf met een jarenlange passie voor drukwerk. Hier komt alles samen en versturen ze je met een hele snelle levertijd jullie mooie geboortekaartjes.