Verberg filters
Soort
Type
Kleuren

Hulp Nodig?

06 2478 2612
(ook via whats-app)

Bestel een gratis proefkaart!

Gebruik de actiecode: PROE15


Ontwerp jij jouw mooiste kaart?

Natuurlijk, ook jij kunt dat! Het is namelijk super leuk en helemaal niet zo moeilijk om zelf je eigen kaart te ontwerpen. Met de uitgebreide beeldbank en easy online ontwerptool is het ook nog eens super makkelijk. Ik help je hier overigens heel graag bij, je kunt altijd contact met mij opnemen voor vragen of om samen te kijken wat bij jouw kaart het beste werkt. Zo maak jij jullie mooiste kaart!

 

Je kunt blanco beginnen ook ter inspiratie starten bij alle geboortekaartjes of alle trouwkaarten die ik al voor je heb gemaakt! Op deze pagina kun je beginnen met een blanco kaart waarvan het formaat of de vorm je aanspreekt. Vervolgens ga je aan de slag met de illustraties die ik heb getekend (die vind je in de beeldbank) of door het uploaden van eigen afbeeldingen of foto's.  Kom je er even niet uit? Bel of app mij via 06 14180243 of stuur mij heel makkelijk een bericht via het helpcentrum. Ik sta graag voor je klaar om samen met jou een geweldig ontwerp te maken. Is je ontwerp af?  Ik kan even meekijken bij het eindresultaat, zo maken we samen een kaart waarbij alle puntjes op de ï staan

 

Ontwerp jij zelf?

Ik vindt het natuurlijk geweldig als je je eigen trouwkaart of geboortekaartje helemaal zelf ontwerpt. Als basis lvind je veel verschillende formaten kaarten, enkel of dubbel of in een net wat andere vorm zoals bijvoorbeeld een boog of labelkaart. Ik zie regelmatig mooie, eigen ontwerpen voorbij komen waar in de drukkerij mooie trouwkaarten of geboortekaartjes van worden gemaakt. Doe jij ook mee?


meisjes geboortekaartjes
jongens geboortekaartjes
< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code