Verberg filters
Soort
Geboortekaartjes
Stijl Geboortekaartje
Illustratie
Dieren
Seizoen
Type
Speciale afwerking
Kleuren

Hulp Nodig?

06 2478 2612
(ook via whats-app)

Bestel een gratis proefkaart!

Gebruik de actiecode: PROE15

Stoere geboortekaartjes

Stoere geboortekaartjes

Stoere geboortekaartjes

Een stoer geboortekaartje voor jullie stoere spruit. Met strakke lijnen, kraft achtergronden, damage en stoere illustraties maken we met heel veel plezier deze collectie geboortekaartjes voor aanstaande ouders en hun dappere kids. Zijn jullie ook in voor een beetje meer pit en stoere elementen? Kies dan een tof kaartje uit deze collectie geboortekaartjes voor jullie kindje.Doe het helemaal zelf of met een beetje hulp van ons!

Lekker aan de slag met onze stoere designs. De teksten pas je makkelijk aan in jullie eigen teksten, met eigen lettertypes en in een bijpassende mooie kleur. Bij sommige geboortekaartjes kun je de afbeeldingen op een andere plek zetten of een eigen kleur geven. Kies een stoer geboortekaartje als basis voor jullie kaart en maak er een persoonlijk kaartje van. Heb je toch liever wat hulp? Bel of mail ons dan, we helpen je namelijk graag verder op weg of passen het design even voor je aan zodat je zelf weer verder kunt.

 

Zijn deze geboortekaartjes net iets te pittig of hebben jullie het niet helemaal kunnen vinden dan kun je ook eens kijken bij onze collectie hippe of zelfs liefste geboortekaartjes. Weer net anders; eigentijds of met lieve elementen.

 

Al onze geboortekaartjes zijn met zorg ontworpen. Daarbij is het voor ons van groot belang om het ontwerp ook op papier op z'n allermooist te presenteren. We hebben dan ook speciaal  voor jullie 5 mooie papiersoorten geselecteerd. Bovendien wordt jullie geboortekaartje met kwalitatieve machines geprint. Dit gebeurt in een mooi familiebedrijf met een jarenlange passie voor drukwerk. Hier komt alles samen en versturen we je met een hele snelle levertijd jullie stoere geboortekaartjes.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code