Stoere geboortekaartjes

Stoere geboortekaartjes

Zoek je een stoer geboortekaartje voor jullie kleine grote held? Met strakke lijnen, kraft achtergronden, damagestructuren, stevige papiersoorten en stoere illustraties is deze coole collectie geboortekaartjes samengesteld. Wordt jullie kleine gek op reizen, het heelal of van avontuur? Verschillende thema's voor stoere geboortekaartjes zijn hier verzameld. 

Ook grafische kaartjes of naamkaartjes zijn heel cool voor een geboortekaartje. Veelal staat erg groot de babynaam er op met daar omheen elementjes of diertjes die de letters versieren en sfeer geven aan het geboortekaartje als geheel. De achtergrond kleur is leuk om aan te passen in bijvoorbeeld de kleur/stijl van de babykamer.

Ben je benieuwd hoe jouw kaartje wordt in het echt? Bestel dan een gratis proefkaartje! 

Doe het helemaal zelf of met een beetje hulp van ons!

Lekker aan de slag met onze stoere designs. De teksten pas je makkelijk aan in jullie eigen teksten, met eigen lettertypes en in een bijpassende mooie kleur. Bij sommige geboortekaartjes kun je de afbeeldingen op een andere plek zetten of een eigen kleur geven. Kies een stoer geboortekaartje als basis voor jullie kaart en maak er een persoonlijk kaartje van. Heb je toch liever wat hulp? Bel of mail ons dan, we helpen je namelijk graag verder op weg of passen het design even voor je aan zodat je zelf weer verder kunt.

 

Zijn deze geboortekaartjes net iets te pittig of hebben jullie het niet helemaal kunnen vinden dan kun je ook eens kijken bij onze collectie hippe of zelfs liefste geboortekaartjes. Weer net anders; eigentijds of met lieve elementen.

Al onze geboortekaartjes zijn met zorg ontworpen. Daarbij is het voor ons van groot belang om het ontwerp ook op papier op z'n allermooist te presenteren. We hebben dan ook speciaal  voor jullie 5 mooie papiersoorten geselecteerd. Bovendien wordt jullie geboortekaartje met kwalitatieve machines geprint. Dit gebeurt in een mooi familiebedrijf met een jarenlange passie voor drukwerk. Hier komt alles samen en versturen we je met een hele snelle levertijd jullie stoere geboortekaartjes.