Gratis proefkaart

Makkelijk kaartjes zelf maken en bestellen

Best trots ben ik op de mooie collectie kaarten op bloom09.nl. Ik denk dat iedereen met de templates en uitgebreide beeldbank en kaarten in bijzondere vormen echt unieke geboortekaartjes en trouwkaarten kan maken. Met een beetje creativiteit misschien nog wel veel meer! De techniek achter deze site maakt het bestelproces heel makkelijk. Je kan ontwerpen maken en in je account opslaan zodat wanneer het moment daar is, je de kaarten in een handomdraai kunt afmaken en bestellen. En dan heb je ze lekker snel binnen.

Bestel een gratis proefkaartje

Uiteraard is het wel fijn om al goed een idee te hebben van hoe je kaartje gaat worden.
Daarom kan je de actiecode

PROE15

gebruiken om een gratis proefkaartje t.w.v. 2,50 te ontvangen. 
Is jouw actiecode verlopen? Neem dan even contact op.

Papiersoort van je proefkaartje

Als je erg twijfelt over de papiersoorten, kan je er voor kiezen jouw proefkaartje op meerdere soorten papier uit te testen. Uiteraard kan je de actiecode maar voor 1 kaartje gebruiken. Kijk even bij papiersoorten welke eigenschappen ze hebben en wat er mooi bij jullie kaartje past. Twijfel je nog? Vraag dan de gratis Mini Sample Waaier aan.

Proefkaarten met folie

Voor de proefkaarten met folie geld een toeslag van 5 euro. Dit is omdat de folie drukmachine dan voor 1 kaartje aangezet en opgewarmd moet worden, speciaal in de kleur folie van jouw keuze. Geen zorgen, het is wel echt de moeite waard om een goed voorbeeld te hebben van jouw kaart met folie. Voor de totaalprijs van jouw kaartje met folie gebruik je de rekentool op de productpagina van jouw kaartje.