Gratis proefkaart en meer voordelen

gratis proefkaartje

Bestel een gratis proefkaart

 

Wij zijn heel trots op onze website! De techniek achter deze website geeft ons en daarbij jullie zo veel mogelijkheden, we worden er helemaal blij van! Zo is het mogelijk om de afbeedlingen in de kaarten te verplaatsen, verkleinen of te roteren. Bovendien hebben jullie een heel uitgebreide beeldbank tot jullie beschikking waardoor je heel veel dieren, patroontjes, voertuigen etc zelf kunt mixen en matchen. En het blijft niet alleen bij mixen en matchen, een deel van de afbeeldingen kun je zelf namelijk ook van kleur veranderen. Zo maak je het kaartje van jullie keuze ook nog eens heel makkelijk in jullie eigen lievelings kleuren.

 

De actiecode

Om onze mooie kwaliteit, de kleuren van een kaart en de verschillende papiersoorten van jullie keuze te kunnen ervaren, sturen we je graag gratis een proefkaart. Dit kan met de actiecode: PROE15.
 

Proefkaarten worden met de reguliere post verzonden, zonder tracktrace code. Het kan dus zijn dat het ietsje langer duurt voor je deze kaart ontvangt dan bij het bestellen van een complete order geboortekaartjes of trouwkaarten. Via PostNL heb je in 99% van de gevallen het pakket de volgende dag in huis.

 

Wil je een tweede proefdruk ontvangen dan kost een nieuwe proefkaart eur. 2,50.