Save the date kaarten

Save the date

 

Natuurlijk staan jullie te trappelen om al jullie gasten te laten weten dat jullie gaan trouwen (en dat ZIJ zijn uitgenodigd)! Willen jullie dit niet laten gebeuren via de 'oer' ouderwetse tam-tam, stuur dan een Save the date kaart. Zo verras je iedereen en kunnen jullie iedereen vast een beetje triggeren, nieuwsgierig maken. Het is super leuk om jullie Save the date kaart te versturen in de stijl van jullie trouwkaart, op deze manier maken jullie een persoonlijke trouwhuisstijl. Op deze pagina vind je 4 verschillende formaten blanco kaarten omdat we het wel zo leuk vinden wanneer jullie een eigen formaat kunnen kiezen. Bepaal het formaat kaart dat jullie het leukste vinden voor jullie eigen Save the date. Stuur dan ons dan een mailtje en wij zetten een eigen Save the date gratis in jullie account.

 

Wanneer verstuur je een Save the date.

 

Een Save the date kaart kun je ongeveer 5 a 6 maanden van te voren door de brievenbus gooien van al jullie genodigden. Wat zeten jullie er op? Nog niet te veel hoor, het moet nog wel een verrrassing blijven! Laat jullie gasten nog een beetje in het gewisse. Wel belangrijk: zeg dat jullie gaan trouwen en natuurlijk de datum, zo kan iedereen een kras in zijn agenda zetten voor verdere afspraken. Voor de ontvanger is het fijn om te weten dat de officiele uitnodiging nog volgt anders gaan ze jullie vast bellen voor meer informatie. DAT is natuurlijk niet de bedoeling, zet dit dus ook zeker op jullie Save the date kaart. Wat je er op kunt vermelden maar wat natuurlijk (nog) niet hoeft... De dresscode; zodat ze vast naar de winkel kunnen rennen om te gaan shoppen. Het thema; zodat ze vast kunnen gaan mijmeren over hoe jullie er straks uit zien. Verder..? Wat jullie natuurlijk los willen laten, en de rest ...., blijft nog even geheim.

 

Van Save the date naar trouwkaart

 

Een Save the date kaart moet natuurlijk verzonden worden in dezelfde stijl als jullie trouwkaart. Het is dus belangrijk om ook al te weten voor welke trouwkaart jullie kiezen. Onze collectie trouwkaarten is heel divers. We hebben onze basiscollectie trouwkaarten met unieke en mooie designs. Onze speciale trouwkaarten bestaan uit gestylde trouwkaarten [zooo mooi met een gekleurd achterblad voor extra stevigheid en met lint of touw omwikkeld], pocketfold trouwkaarten [de uitnodiging en alle verdere informatie in een mapje] en foto en trouwstrips [super leuk en speels met een extra kaartje naast jullie trouwkaart].