Verberg filters
Trouwkaarten
Specials GK
Type
Kleuren

Hulp Nodig?

06 141 80 243
(ook via whats-app)

Gratis kaartje?

code PROE15

Huwelijkskaarten - alles op een rij

Vorige 1 2
Huwelijkskaarten - alles op een rij


Huwelijkskaarten voor jullie trouwdag

 

Jullie huwelijkskaart is uniek, waarschijnlijk zelfs de eerste aankondiging om jullie gasten te laten weten dat deze bijzondere dag er voor jullie aankomt. Deze kaart geeft al vast een kleine impressie van de sfeer van de door jullie geplande bruiloft. Bloom09 heeft een mooie collectie huwelijkskaarten voor jullie ontworpen met veel verschillende vormen en creatieve details om jullie huwelijk op een bijzondere manier aan te kondigen. 

 

Een officiele huwelijksaankondiging!

 

Vanzelfsprekend willen jullie de aankondiging van jullie huwelijk op een bijzondere manier plaats laten vinden. Traditioneel gezien gebeurd dit - ondanks onze digitale wereld - nog steeds niet via mail, whats app of telefonisch, maar altijd via een officiele trouwkaart / huwelijkskaart. Hier kunnen jullie duidelijk alle belangrijke informatie communiceren en weten jullie als bruidspaar zeker dat al jullie gasten de juiste en complete informatie ontvangen.

 

Wat staat er op deze uitnodiging?

 

Natuurlijk heel duidelijk jullie namen en de trouwdatum. Welke informatie er exact op de huwelijkskaart staat, ligt aan de gast die de uitnodiging zal ontvangen. In de meeste gevallen zullen julle genodigden verdeelt zijn in een aantal groepen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gasten voor de huwelijksceremonie, de receptie, het diner en/of het feest. Is een gast alleen welkom op het feest dan staat op de kaart niet de locatie en het tijdstip van jullie huwelijksvoltrekking maar juist wel duidelijk de huwelijksdatum en aanvang van het feest en de feestlocatie.  Dit is dan ook vaak de reden dat er voor een huwelijks aankondiging vaak verschillende versies kaarten worden verzonden.

 

Speciaal voor jullie!

 

Binnen onze huwelijksaankondigingen kun je ook kiezen voor trouwkaarten met bloemen of onze hippe en klassieke trouwkaarten. Ze hebben ieder hun eigen sfeertje en eigen look. Met bloemen of handgetekende illustraties, met kleine elementjes of juist strakke vormen. Kies wat jullie het meeste aanspreekt om te zorgen voor een verrassende uitnodiging.

 


gratis proefkaart
prijzen huwelijkskaarten
levertijden
dit zijn wij

gestylde trouwkaarten

Nieuw: gestylde trouwkaarten

Omdat we van mooie en extra details houden bij een trouwkaart hebben we onze gestylde trouwkaarten ontwikkeld. Deze super toffe trouwkaarten bestaan uit een kwalitiatief gedrukte basis trouwkaart waar een (vaak metallic) achterblad achter wordt geplakt. Dit maakt de kaart extra stevig en geeft een nog exclusievere uitstraling. Hier omheen bind je een mooi lint of touwtje eventueel met een gepersonaliseerde tag en de kaart is helemaal af en gestyled. Bij alle gestylde trouwkaarten zijn tevens exclusieve en bijpassende enveloppen beschikbaar.

 

Meer weten over onze trouwkaarten?

Met foto's en linkjes vertellen we je natuurlijk graag meer over al onze verschillende soorten trouwkaarten en de bijbehorende mogelijkheden. Of bekijk direct onze bijzondere pocketfold uitnodiging of trouwkaarten met fotostrips.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code