alle trouwkaarten
bruidspaar confetti
gestylde trouwkaarten

save the date
pocketfold trouwkaart
trouwkaart foto tijdstrip
zelf je trouwkaart maken

Trouwkaarten, pocketfolds, gestylde trouwkaarten en trouwkaarten met fotostrip. Real life weddingstationary.


ONZE TROUWKAARTEN - REAL LIFE STATIONARY 

 

Wij geloven in (en zijn gek op) echte, papieren stationary. Het versturen van post wordt langzaam steeds bijzonderder, maar het blijft een speciale, fijne manier van aandacht geven. Geweldig vinden wij het om te zien dat de post die in de brievenbus valt steeds mooier wordt en helemaal af is. Omdat wij houden van verrassingen en details, zijn wij super trots dat wij de allermooiste aankondigings post die je maar kunt bedenken mogen ontwerpen, drukken en versturen: jullie trouwkaarten! 

 

In de ontwerpstudio van Bloom09 werken we vol overgave aan jullie trouwkaarten. Stationary met onze volle aandacht om familie en vrienden te verrassen. In onze complete collectie vinden jullie een mix van klassieke en hippe trouwkaarten. We vinden het leuk om aan onze mooie designs wat extra´s toe te voegen. Zo vinden jullie in onze collectie ook gestylde trouwkaarten met een matchende achterkaart en lint/touw, complete pocketfolds met inlegkaarten en trouwkaarten met foto strips. Willen jullie van te voren jullie gasten al triggeren met een save the date of jullie dinertafel stylen met menu- en tafelkaartjes? We kunnen iedere trouwkaart omtoveren tot een heuse, persoonlijke trouwhuisstijl.


Een greep uit onze trouwkaartengratis proefkaart
levertijden
prijzen trouwkaarten
dit zijn wij

Enveloppen


Mooi verzenden- sluitstickersOM JULLIE TROUWKAART COMPLEET TE MAKEN 

 

Niets is zo leuk als het verrassen van jullie gasten met mooi drukwerk, de mooiste trouwkaart. Om jullie trouwkaart nog even extra in het zonnetje te zetten, verstuur je deze met bijzondere details. Als alles klopt worden wij helemaal blij en jullie gasten vast ook, wat dachten jullie van mooie bijpassende enveloppen of adresstickers in de stijl van de uitnodiging. Extra chique is het om de adressen van familie en vrienden direct te printen op de envelop in het zelfde lettertype als jullie trouwkaart. En de sluitsticker, tegenwoordig kun je bijna niet meer zonder. Met een leuk, klein detail een echte eyecatcher op de envelop.

 

ONZE TROUWKAARTEN

 

We hopen van harte dat onze trouwkaart de boodschap van jullie huwelijk mag brengen aan al jullie lieve familie en vrienden. En dat jullie in onze collectie trouwkaarten de trouwkaart vinden die helemaal bij jullie past. Online pas je alle trouwkaarten heel makkelijk zelf aan. Er zijn verschillende lettertypes voor jullie teksten en in de meeste gevallen kunnen jullie ook de hele kleurstelling van jullie trouwkaart aanpassen. Maar... Bloom09 is meer dan een editor! Achter de schermen zijn wij echte mensen die jullie met raad en daad bijstaan. Zelfs voor de allermakkelijkste vragen mag je ons bellen of een berichtje sturen, we vinden het fijn om voor jullie klaar te staan. 

 

EEN ECHTE ONTWERPSTUDIO

 

Ja dat zijn wij zeker, en dat al meer dan 7 jaar. Dus spreekt de stijl van onze trouwkaarten jullie aan, maar willen jullie net even wat anders? Dan moet je echt even contact met ons opnemen. Ook buiten de website om mixen we jullie wensenlijstje graag met onze creativiteit. Zo kunnen we jullie helpen door een perfect matchende trouwkaart of trouwhuisstijl voor jullie te maken.

 

WERKWIJZE

 

In het kort! Als jullie de perfecte kaart hebben gevonden op onze website kun je jullie eigen creativiteit haar gang laten gaan. Maak een account aan en ga teksten typen, lettertypes bekijken en wisselen (let wel even op onze tips en tricks die we op een rij voor je hebben gezet). Vervolgens is het tijd om een (gratis eerste) proefkaart te gaan bestellen. Voor je op de website uit checkt, kies je nog even 1 van onze mooie papiersoorten waar we jullie trouwkaart op mogen drukken. Is de proefdruk die bij jullie in de brievenbus valt naar wens? Give it a go en bestel jullie eigen oplage super mooie trouwkaarten. Lukt het even niet... je weet ons te vinden!