trouwkaarten

ontwerp je eigen trouwkaart
alle trouwkaarten
bestel een gratis proefkaart

gestylde trouwkaart
pocketfold trouwkaart
trouwkaart fotostrip
dit ben ik

MAAK JULLIE EIGEN UNIEKE TROUWKAART MET DE UITGEBREIDE BEELDBANK


TROUWKAARTEN - MAKE IT YOUR OWN!

Verrassend, handgetekend bij voorkeur met bloemen en of aquarel technieken, zo omschrijf ik mijn stijl graag zelf.  Ik ben dol op trouwkaarten met bloemen omdat ze zo divers en uniek zijn, met allemaal hun eigen sfeer.  De natuur geeft heel veel inspiratie en zorgt voor een unieke sfeer op jouw trouwkaart.

 

JOUW TROUWKAART - MAAK JE HELEMAAL ZELF

De collectie trouwkaarten is zo op de website neer gezet dat er je deze zelf verder kunt ontwerpen. Je kunt onderdelen als bloemen, glitters, takjes en dergelijke zelf verplaatsen, vergroten, spiegelen of roteren. Gebruik onze beeldbank om leuke symbolen of details toe te voegen. Leuk om te doen en je maakt van het design helemaal je eigen kaart. In onze collectie vind je een mix van handgetkende en hippe trouwkaarten.

 

SPECIALS - MAAK JOUW TROUWKAART SPECIAAL

Je verrast je gasten helemaal met onze speciale trouwkaarten. Met de gestylde trouwkaarten voeg je echt iets toe aan het design van jouw trouwkaart. Deze stijlvolle trouwkaarten hebben een matchend achterblad voor extra stevigheid en lint/touw. Met de complete pocketfolds geef je jouw gasten een klein cadeautje als uitnodiging. De trouwkaart met inlegkaarten in een mooi mapje maken een unieke set. Of de trouwkaarten met foto strips waarbij je een extra smal kaartje toevoegd met bijvoorbeeld extra informatie voor gasten. 


Een greep uit onze trouwkaartenEnveloppen


Mooi verzenden- sluitstickersMOOI VERZENDEN

Niets is zo leuk als het verrassen van jullie gasten met mooi drukwerk, de mooiste trouwkaart. Om jullie trouwkaart nog even extra in het zonnetje te zetten, verstuur je deze met bijzondere details. Als alles klopt word je helemaal blij en jullie gasten ook. Doe dit met  mooie bijpassende enveloppen of adresstickers in de stijl van de uitnodiging. Extra chique is het om de adressen van familie en vrienden direct te printen op de envelop in het zelfde lettertype als jullie trouwkaart. En de sluitsticker, tegenwoordig kun je bijna niet meer zonder. Met een leuk, klein detail een echte eyecatcher op de envelop.


GEBRUIK ONS HULP

Bloom09 is meer dan een editor! Achter de schermen sta ik (Linda) jullie graag bij met tips en tricks. Zelfs voor de makkelijke en moeilijke vragen mag je mij bellen of een berichtje sturen, ik vind het fijn om voor je klaar te staan. 

 

EEN ECHTE ONTWERPSTUDIO

Ja dat ben ik zeker, en dat al meer dan 7 jaar. Dus spreekt de stijl van de trouwkaarten jullie aan, maar willen jullie net even wat anders? Dan moet je echt even contact met mij opnemen. Ook buiten de website om mix ik jullie wensenlijstje graag met mijn creativiteit. Zo kan ik jullie helpen door een perfect matchende trouwkaart of trouwhuisstijl voor jullie te maken.

 

WERKWIJZE

In het kort! Als jullie de perfecte kaart hebben gevonden op onze website kun je jullie eigen creativiteit haar gang laten gaan. Maak een account aan en ga teksten typen, lettertypes bekijken en wisselen. Vervolgens is het tijd om een (gratis eerste) proefkaart te gaan bestellen. Voor je op de website uit checkt, kies je 1 van de mooie papiersoorten waar ik jullie trouwkaart op mag drukken. Is de proefdruk die bij jullie in de brievenbus valt naar wens? Give it a go en bestel jullie eigen oplage super mooie trouwkaarten. Lukt het even niet... neem contact op!