Maak je eigen kaartje met de beeldbank

Heb je al gekeken in de beeldbank? Je vindt er honderden illustraties en verschillende stijlen, thema’s en lettertypes. Ook heb je volop keus uit adresetiketten, papiersoorten, enveloppes en sluitstickers. Maar hoe werkt de beeldbank nu precies? Hoe kun je een trouwkaart of geboortekaartje ontwerpen dat helemaal bij jou past? Dat leggen we je uit in deze blog.

 

Geboortekaartje ontwerpen? Laat je inspireren door de beeldbank

Trouwkaart of geboortekaartje ontwerpen? Ontdek de beeldbank van Bloom09. Je vindt er meer dan 500 verschillende handgemaakte illustraties, diverse stijlvolle en hippe lettertypes, adresetiketten, sluitstickers, papiersoorten, noem maar op. Wil je niet alles zelf doen? Dat is geen probleem. Linda denkt graag met je mee. Samen met haar maak je een prachtig en uniek kaartje!

Kies je eigen stijl!

Lief, stoer of hip? Aquarel, handgetekend, kleurrijk, zwart-wit, of speelse lijnen? Bij Bloom09 geef je een geboortekaartje of trouwkaart geheel naar je eigen stijl vorm. Je kunt voortbouwen op bestaande ontwerpen uit de beeldbank, of blanco beginnen en daarbij gebruikmaken van Linda’s of eigen illustraties. Aan jou de keus!
 

Welke lettertypes passen bij je geboortekaartje of trouwkaart?

Letters krijgen een steeds belangrijke rol op trouwkaarten en geboortekaartjes. Daarom vult Linda de beeldbank regelmatig met nieuwe lettertypes. Zo heb je altijd volop keus uit hippe, strakke, sierlijke en handgeschreven lettertypes. “Ik bespreek de top 5 lettertypes van dit moment waarmee je jouw boodschap of de naam van je kind op passende wijze kunt neerzetten.”

 

Ontdek de zelfgemaakte illustraties van Bloom09!

Linda van Bloom09 is gek op tekenen. Het liefst doet ze dit de hele dag. Dat zie je ook wel aan de beeldbank. Deze zit vol met eigen handgetekende illustraties. En er komen er steeds meer bij! De illustratie voor jouw geboortekaartje of trouwkaart zit hier zeker tussen!

Met adresetiketten en sluitstickers kun je alle kanten op!

Niet alleen de kaart zelf en de envelop kunnen stijlvol zijn, maar ook de adresetiketten en sluitstickers. Hoe mooi zou het zijn als de adresetiketten en sluitstickers er helemaal bij passen? Bij Bloom09 help ik je daar graag mee. Er is volop keus!

 

Op welke papiersoort wil jij je trouwkaarten of geboortekaartjes drukken?

Welke papiersoort ga je gebruiken? Een belangrijke vraag die je jezelf moet stellen als het ontwerp van je kaart af is. Iedere papiersoort heeft namelijk zijn eigen charmes en uitstraling. Je ontwerp zal dus op de ene papiersoort anders uitkomen dan op de andere. Ik heb 6 trendy papiersoorten voor je uitgekozen op de website en neem deze graag even met je door.