Geboortekaartje Hout | met strikje

10 x 15 cm - enkel

Geboortekaartje van hout (optioneel) met fluwelen strikje

Geboortekaartjes gedrukt op echt hout zorgen ervoor dat jullie kaart een bijzondere, stevige en stoere uitstraling krjigt. Dit mooie kaartje combineerde ik met een zacht fluwelen strikje. De combinatie van verschillende materialen geven de kaart zijn unieke uitstraling.
 

Is het geen plaatje om als geboortekaartje te versturen voor jullie mooie kindje?! Pas zelf het ontwerp naar wens aan en make it your own!

 

Heel fijn: ook al is dit kaartje van hout, je kunt deze nog steeds met  één postzegel verzenden!

 

PROEFKAART

Ook van een geboortekaartje op echt hout kun je een proefkaart ontvangen. Gebruik hiervoor de kortingscode HOUT en dan betaal alleen de toeslag van € 5,-


Een kaartje ontwerpen doe je niet vaak. Lukt het even niet of heb je hulp nodig bij het ontwerp? App of mail mij en ik help je graag. 


Bedenk dat hout prachtig en uniek is. Maar hout is ook een natuurlijk product wat ook wat kan splinteren of net kan wat buigen. 


Levertijd van kaartjes op hout is 2-3 werkdagen


 

of zet op je verlanglijstje
  • 10 x 15 cm - enkel

Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

BIJPASSENDE ENVELOPPEN

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code