Meer uit deze serie

Geboortekaartje bedrukte bladeren - liefde

Dubbele kaart 10 x 21cm - bladeren

Geboortekaartje bedrukte bladeren - roze

In de natuur vonden we mooie bladeren met mooie nerfpatronen. We verfden de bladeren met inkt en maakte er onder de drukpers een mooie afdruk van. De structuur die ontstaat is verrassend en geweldig mooi als basis voor jullie geboortekaartjes met een natuurlijk sfeertje. 

 

Dit blad is roze maar wil je deze liever in een andere kleur dan deze kleur "liefde" kun je contact met ons opnemen. We passen dit graag voor je aan. Ook kun je in de beeldbank kiezen voor een ander mooi blad.

 

Bestel een proefkaartje op 1 van onze mooie papiersoorten voor de juiste look & feel van dit kaartje. Ook zijn er voor enkele kaarten dikkere papiersoorten beschikbaar die net wat meer body geven aan deze enkele kaart. 

of zet op je verlanglijstje
  • Dubbele kaart 10 x 21cm - bladeren

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

LEVERTIJDEN
Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code