Meer uit deze serie

Geboortekaartje label bedrukte bladeren

2 labels van 14,5x7 cm - botanisch

Geboortekaartje label botanisch laurier

Een stijlvol geboortekaartje bestaande uit twee labels met afgeronde hoekjes.

 

In de natuur vonden we mooie bladeren met geweldige nerfpatronen. We verfden de unieke bladeren met inkt en maakte er onder de pers een bijzondere afdruk van. De structuur met de nerven die ontstaat is verrassend en geweldig mooi als basis voor jullie geboortekaartjes met een natuurlijk sfeertje. 

 

Dit blad heeft onze groene kleur "bladeren" maar wil je deze liever in een andere kleur kun je contact met ons opnemen. We passen dit graag voor je aan. Ook kun je in de beeldbank kiezen voor een ander mooi blad met structuur.
 

Bestel een proefkaartje op 1 van onze mooie papiersoorten voor de juiste look & feel van dit kaartje. Proefjes van labelgeboortekaartjes stansen we overigens nog niet, je ziet de lijntjes op de kaart staan welke we bij een oplage van jouw kaarten natuurlijk uitsnijden samen met de perforatie. Touwtje (niet meegeleverd omdat de kraftwinkel zo veel mooie heeft..) er door en klaar is jullie unieke geboortekaartje.

of zet op je verlanglijstje
  • 2 labels van 14,5x7 cm - botanisch

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

LEVERTIJDEN
Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code