Meer uit deze serie

MIYO

Dubbele kaart 10 x 15 - MIYO

Geboortekaartje MIYO - Naam

 

De collectie "Make it your own" is met aquarel. Lieve, kinderlijke illustraties met een speels handgetekend sfeertje staan stuk voor stuk in onze beeldbank om zelf jullie mooiste kaartje mee te maken.

 

Dit geboortekaartje kun je maken met de naam van jullie kindje in dit mooie, cleane lettertype (zet de letters los neer). De kleine details kun je heel makkelijk zelf toevoegen..

 

Heb je zelf al een idee over jouw favoriete dier in deze aquarelstijl en vind je deze niet in de collectie? We tekenen jouw favoriete dier gratis op verzoek en zonder verplichtingen. Let us know!
 

Bestel een proefkaartje op 1 van onze mooie papiersoorten voor de juiste look & feel van dit kaartje. In het echt zijn onze kaartjes nog mooier :-)
 


PAPIERADVIES

Maarliefst 7 papiersoorten hebben we voor enkele kaarten. Voor een stevig gevoel kies je voor 1 van de dikke papiersoorten. Wil je bijzonder folie gebruiken dan heb je de keuze uit 3 verschillende papiersoorten. Lees meer over het papier...

of zet op je verlanglijstje
  • Dubbele kaart 10 x 15 - MIYO

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 19-01-2021

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code