Levertijden

 

Heb je een kaart ontworpen en een bestelling geplaatst, deze worden altijd zo snel mogelijk verstuurd. Is je bestelling geplaatst op werkdagen voor 12.00 uur dan zorg ik dat deze diezelfde dag wordt verstuurd! Let op.. heeft jouw kaart een bijzondere afwerking zoals bijvoorbeeld folie of een stansvorm? Dan duurt het iets langer om jouw kaart mooi te maken. Folie aanbrengen duurt 1-3 dagen langer en vormstansen 1-2 werkdagen. Maak je geen zorgen, deze afwerkingen zijn het zeker waard...

 

Alle post en pakketten worden verstuurd via Post.nl. Proefkaartjes gaan mee met de reguliere post en bij een pakket ontvang je automatisch een tracktrace code om je pakket te gaan volgen.

 

Geboortekaartjes en trouwkaarten met folie

De geboortekaartjes met folie en trouwkaarten met folie hebben even wat extra tijd nodig. Bij folie worden de kaarten eerst regulier gedrukt en daarna afgewerkt met de foliekleur die jullie hebben gekozen (zilver koper, goud, rosé). Deze kaarten hebben 1-2 (heeel soms 3) extra dagen levertijd. 

 

Gestanste kaarten

Een mooie vorm voor jullie geboortekaartje? Prachtig natuurlijk... Je hoeft maar 1 extra dagje geduld te hebben. De kaarten worden namelijk eerst gedrukt en daarna in de bijzondere vorm gesneden (gestanst). Je krijgt voor een klein beetje geduld een prachtig en bijzonder kaartje terug. 

 

Pocketfolds

Het drukwerk voor in de pocketfold wordt net als het andere drukwerk bij een bestelling voor 12.00 uur op werkdagen diezelfde dag nog gedrukt en verzonden. De pocketfold mapjes komen echter van een andere locatie en de levering is ongeveer 1 week. Het is vaak dus beter om deze alvast vooruit te bestellen.

 

Enveloppen

Enveloppen eveneens besteld voor 12.00 uur worden ook dezelfde dag verzonden. Enveloppen die op voorraad zijn bij de drukker komen samen met de kaarten mee. Om de collectie enveloppen groter te maken kun je enveloppen in kleurtjes of bijzondere formaten ook bij mij bestellen. Deze enveloppen komen bij een andere leverancier vandaan. Om deze reden betaal je voor deze enveloppen extra verzendkosten.

 

Etiketten

Etiketten die los worden besteld, eventueel met enveloppen en of sluitstickers hebben een levertijd van 2/3 werkdagen. Bestel je deze gelijk met de kaarten worden ze dezelfde dag samen met de kaarten verzonden. 

 

Heb je vragen over de levertijd van jouw bestelling? Je kunt mij altijd even een berichtje sturen via de mail of app. Ook 's avonds of in het weekend is geen enkel probleem.