Onze levertijden

 

Alle geboortekaartjes en trouwkaarten verzenden we zo snel mogelijk. Heb je kaarten op werkdagen voor 12.00 uur besteld dan maken we en verzenden we deze diezelfde dag! Dit doen we via Post.nl en je ontvangt automatisch een tracktrace code om je pakket te kunnen volgen.

 

Er zijn een aantal kaarten en artikelen waar een uitzondering voor geldt:

 

Gestylde trouwkaarten

De gestylde trouwkaarten worden geleverd met een achterblad en lint of touw. Deze stylings artikelen komen vanaf een andere locatie dan de drukkerij. Ze worden binnen 2 werkdagen aan jullie verzonden. Het achterblad is net iets groterdan de kaart en daardoor kun je ze zelf heel makkelijk op elkaar plakken. 

 

Trouwkaarten met foto strip

Trouwkaarten met een extra fotostrip worden in de drukkerij gestansd en hebben hierdoor een extra dag levertijd.

 

Pocketfolds

Het drukwerk voor in de pocketfold wordt net als het andere drukwerk bij een bestelling voor 12 uur op werkdagen diezelfde dag nog gedrukt en verzonden. De pocketfold mapjes komen echter van een andere locatie en de levering is ongeveer 1 week. Het is in sommige gevallen dus beter om deze alvast vooruit te bestellen.

 

Enveloppen

Enveloppen eveneens besteld voor 12.00 uur worden ook dezelfde dag verzonden. Enveloppen die op voorraad zijn bij de drukker komen samen met de kaarten mee. Om de collectie enveloppen groter te maken kun je enveloppen in kleurtjes of bijzondere formaten ook bij ons bestellen. Deze enveloppen komen bij een andere leverancier vandaan. Om deze reden betaal je voor deze enveloppen extra verzendkosten.

 

Etiketten

Etiketten die los worden besteld, eventueel met enveloppen en of sluitstickers hebben een levertijd van 2/3 werkdagen. Bestel je deze gelijk met de kaarten worden ze dezelfde dag samen met de kaarten verzonden. Sluitstickers ontvang je altijd vanaf een andere locatie via de reguliere post.

 

Canvassen & lifetrees

Canvassen, lifetree canvassen en dewdrops hebben een levertijd van ongeveer 1 week. Deze worden verzonden via de bezorgdienst Bezorgen Zonder Zorgen.

 

Heb je vragen over de levertijd van jouw bestelling? Je kunt ons via je account een berichtje sturen. Een belletje of mailtje kan natuurlijk ook.

 

Onze kernwaarden zijn transparant, liefdevol en inspirerend. We maken kleine waardevolle gelukjes en streven hierbij naar een fijne samenwerking!

 

 

Wij zouden je heel graag toevoegen aan ons bloom09-netwerk. En het daarvoor heel fijn vinden als je ons 'liked' op Facebook. Zo kun je ons wellicht helpen ons netwerk nog groter te maken