Over mij

 

 

Ik sta graag voor je klaar.
Mail mij op: info@bloom09.nl
Stuur een appje naar: 06 24782612
Bellen (op werkdagen): 06 24782612

 

Er staat iets moois te gebeuren!
Zijn jullie op zoek naar een uniek geboortekaartje of een gave trouwkaart? Dan staat er voor jullie iets heel bijzonders te gebeuren. Iets wat een gezicht moet krijgen en helemaal hoort bij jullie. Iets moois! Hiervoor ben je bij mij aan het juiste adres. Trouwen en een kindje krijgen is zo enerverend dat ik het helemaal leuk vind om hier het mooiste voor te maken en te regelen.

 

Liefde voor bijzonder drukwerk
Mijn naam is Rianne Vink en ik ben een vrolijke allround vormgever/illustrator.
Graag zet ik mijn enthousiasme en liefde voor bijzonder drukwerk in voor het maken van de mooiste geboortekaartjes en trouwkaarten. Op deze site inspireer ik je graag met de verschillende design templates waarmee je zelf aan de slag kunt in onze editor. Heb je een ander gaaf idee? Een illustratie die je graag zou willen zien? Laat het me weten! Dan ga ik kijken of ik jullie ermee verder kan helpen.

 

Gek op feestjes
‘Bij jou moet ook alles leuk en gezellig’ heb ik wel eens gehoord, en dat klopt! Ik ben gek op feestjes en alles wat daarbij komt kijken, van uitnodiging tot decoratie, échte ballonnen en mooie hapjes. Daarbij ben ik gek op kleur; mode- en interieurtrends en verzamel deze dan ook graag ter inspiratie.

 

Shiny afwerkingen
Daarnaast ben ik dol op mijn vak: vormgeven, illustreren en creërend bezig zijn. Helemaal ter behoeve van iets feestelijks; een geboortekaartje of unieke trouwkaart. Hierbij ontdek ik alle nieuwe mogelijkheden op het gebied van bijzonder drukwerk; mooie papiersoorten, formaten & stansvormen, shiny afwerkingen zoals goudfolie en ik vind het geweldig om daar de grenzen van mijn creativiteit in op te zoeken.

 

Bloom09 -kaarten-
In 2009 startte Linda Boon Bloom09. Met een groot hart voor bijzonder drukwerk en een enorme dosis talent voor unieke illustraties met aquarel heeft ze bijna 15 jaar de mooiste en meest unieke kaartjes via Bloom09 kunnen aanbieden. Daarnaast stond ze altijd klaar om met haar klanten mee te denken of een persoonlijke illustratie op maat te verzorgen.

 

Van Linda naar Rianne
Eind 2022 benaderde Linda mij voor een overname van Bloom09 kaarten, daar ik haar eerder (achter de schermen) geholpen had, en dat ik daar altijd zo enthousiast over was geweest. Werken aan vrolijke en mooie geboortekaartjes en trouwkaarten en het verzorgen van bijzonder drukwerk; dat past bij mij! En zo heeft Linda per februari 2023 het stokje aan mij doorgegeven. De komende tijd zal Bloom09 mij steeds meer eigen worden. En ik kan niet wachten jullie te gaan verrassen met nieuwe designs en illustraties! Maar ondertussen sta ik helemaal klaar voor al jullie ontwerpwensen of andere vragen!

 

Share what makes your hart bloom
Waar bij de één het hart een sprongetje maakt, gebeurt er bij een ander niks. Bij jezelf blijven bij het kiezen van een geboorte of trouwkaart is superbelangrijk! In beide gevallen is het jullie feestje. Dus je moet kiezen voor een geboorte- of trouwkaart die jij mooi vindt. Waar worden jullie nu blij van? Daar moet je voor gaan! Kan je wat je zoekt niet vinden? Vraag het mij!

 

Liefs Rianne
Bloom09 -kaarten-