Meer uit deze serie

Bijkaart middel Eigen ONTWERP

Bijkaart middel Eigen ONTWERP

Bijkaart middel Eigen ONTWERP - 12 x 15,5cm

Onze unieke pocketfolds kun je zelf vullen met diverse kaartjes. De hoofdkaart hoort aan de linkerzijde in de pocketfold. Op de verschillende kaartjes die je aan de rechterzijde in het opbergvakje plaatst kun je onwijs veel informatie op een nette manier communiceren met jullie gasten. Ook kun je selectief verschillende gasten op verschillende manieren informeren.

 

Deze unieke set trouwkaarten kun je helemaal zelf ontwerpen. Dit kan online in de site of als je zelf de beschikking hebt over een ontwerpprogramma kun je ook een afbeelding (minimaal 300 dpi) uploaden. De bijkaart van de pocketfold heeft een formaat van 12 x 15,5 cm. Let wel op dat je altijd de afbeelding aan de zijkant 3 mm laat overlopen (bleed).

 

Alle kleuren kun je zelf aanpassen om samen met de bijkaartjes en de pocketfold een eigen trouwset te stylen. 

of zet op je verlanglijstje
  • Bijkaart middel Eigen ONTWERP

Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code