Trouwkaart pioenrozen ruit • 12 x 17,5 cm

PF Hoofdkaart pioenrozen ruit - 12x17,5

Pocketfold Hoofdkaart pioenrozen ruit

Onze unieke pocketfolds kun je zelf vullen met diverse kaartjes. De hoofdkaart hoort aan de linkerzijde in de pocketfold. Op de verschillende kaartjes die je aan de rechterzijde in het opbergvakje plaatst kun je onwijs veel informatie op een nette manier communiceren met jullie gasten. Ook kun je selectief verschillende gasten op verschillende manieren informeren.

 

Is er een bruiloft denkbaar zonder bloemen? Pioen rozen zijn daarbij onze ultimate favoriet, ze zijn zo mooi! Deze prachtige, stijlvolle trouwkaart met mooie, gedetailleerde pioenrozen sluit vast helemaal aan bij jullie dag. . De hoofdkaart van de pocketfold heeft een formaat van 12 x 17,5 cm.

 

Style samen met de bijkaartjes en de unieke pocketfold jullie eigen trouwset.

of zet op je verlanglijstje
  • PF Hoofdkaart pioenrozen ruit - 12x17,5

Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

BIJPASSENDE ENVELOPPEN

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code