Trouwkaarten - maak zelf jouw mooiste kaart

Huwelijkskaarten voor jullie trouwdag
Jullie huwelijkskaart is uniek, waarschijnlijk zelfs de eerste aankondiging om jullie gasten te laten weten dat deze bijzondere dag er voor jullie aankomt. Deze kaart geeft al vast een kleine impressie van de sfeer van de door jullie geplande bruiloft. Bloom09 heeft een mooie collectie huwelijkskaarten voor jullie ontworpen met veel verschillende vormen en creatieve details om jullie huwelijk op een bijzondere manier aan te kondigen. 

 

Een officiele huwelijksaankondiging!
Vanzelfsprekend willen jullie de aankondiging van jullie huwelijk op een bijzondere manier plaats laten vinden. Traditioneel gezien gebeurd dit - ondanks onze digitale wereld - nog steeds niet via mail, whats app of telefonisch, maar altijd via een officiele trouwkaart / huwelijkskaart. Hier kunnen jullie duidelijk alle belangrijke informatie communiceren en weten jullie als bruidspaar zeker dat al jullie gasten de juiste en complete informatie ontvangen.

 

Wat staat er op deze uitnodiging?
Natuurlijk heel duidelijk jullie namen en de trouwdatum. Welke informatie er exact op de huwelijkskaart staat, ligt aan de gast die de uitnodiging zal ontvangen. In de meeste gevallen zullen julle genodigden verdeelt zijn in een aantal groepen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gasten voor de huwelijksceremonie, de receptie, het diner en/of het feest. Is een gast alleen welkom op het feest dan staat op de kaart niet de locatie en het tijdstip van jullie huwelijksvoltrekking maar juist wel duidelijk de huwelijksdatum en aanvang van het feest en de feestlocatie.  Dit is dan ook vaak de reden dat er voor een huwelijks aankondiging vaak verschillende versies kaarten worden verzonden.

 

Speciaal voor jullie bruiloft!
Binnen onze huwelijksaankondigingen kun je kiezen voor verschillende trouwkaarten met bloemen of onze klassieke uitnodigigingen. Ze hebben ieder hun eigen sfeertje en eigen look. Met bloemen of handgetekende illustraties, met kleine elementjes of juist strakke vormen. Kies wat jullie het meeste aanspreekt om te zorgen voor een verrassende uitnodiging. Belangrijk is dat de kaarten passen bij jullie en jullie stijl bruiloft.

Stylen voor een originele trouwkaart

Als jullie meerdere kaarten gaan sturen om mensen uit te nodigen voor jullie bruiloft is het leuk als ze qua stijl overeenkomen. Maak combinaties met stickers en enveloppen  om jullie kaarten af te maken, of wees origineel om een labeltje of fototje toe te voegen met een lint of touw. Bekijk hier trouwkaart combinaties die alvast voor je zijn verzameld.