Meer uit deze serie

Trouwkaart hout - met namen

10 x 21 cm - enkel

Trouwkaart hout - met namen

Trouwkaarten gedrukt op dit berkenhout zorgen ervoor dat jullie kaart een bijzondere, stevige en stoere sfeer krjigt. Door deze finishing touch is er veel meer dan jullie namen (en eventueel een lintje) niet nodig! Deze mooie kaart combineerde ik met een zacht fluwelen bruin strikje, maar zonder is ie ook super gaaf. De combinatie van print, hout en misschien het fluweel geven de kaart zijn unieke uitstraling.
 

Is het geen plaatje om jullie gasten uit te nodigen voor jullie trouwdag?! Pas zelf het ontwerp naar wens aan en make it your own!

Let op: dit kaartje van écht hout is wat zwaarder dan papier en zal met 2 postzegels verzonden moeten worden.

 

PROEFKAART

Ook van een trouwkaart op echt hout kun je een proefkaart ontvangen. Gebruik hiervoor de kortingscode HOUT en dan betaal alleen de toeslag van € 5,-


Een kaartje ontwerpen doe je niet vaak. Lukt het even niet of heb je hulp nodig bij het ontwerp? App of mail mij en ik help je graag. 


Bedenk dat hout prachtig en uneik is. Maar hout is ook eennatuurlijk product wat ook wat kan splinteren of net kan wat buigen. 


Levertijd van kaartjes op hout is 2-3 werkdagen

of zet op je verlanglijstje
  • 10 x 21 cm - enkel

Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code