Kies je eigen stijl

05 July 2019 / Spreddle

Lief, stoer of hip? Aquarel, handgetekend, kleurrijk, zwart-wit, of speelse lijnen? Bij Bloom09 geef je een geboortekaartje of trouwkaart geheel naar je eigen stijl vorm. Je kunt voortbouwen op bestaande ontwerpen uit de beeldbank, of blanco beginnen en daarbij gebruikmaken van Linda’s of je eigen illustraties. Aan jou de keus!

 

Nieuwe stijlen

“Ik volg de nieuwste trends op de voet, maar blijf wel trouw aan mijn eigen voorkeuren voor kaarten. Als het tijd is voor een nieuwe stijl, kun je mij tegenkomen op een woonbeurs. Snuffelend bij Creative Life of tijdens De Modefabriek. Fijne plekken om een dagje inspiratie te snuiven. Wat is er op dit moment in de mode? Wat vinden mensen mooi? Ook hou ik socialmedia-kanalen zoals Pinterest en Instagram goed in de gaten.” 

 

Een eigen sausje over de nieuwste trends

“Als mijn hoofd vol zit met nieuwe inspiratie, maak ik moodboards. Hieruit creëer ik een nieuwe, exclusieve Bloom09-stijl. Zo zijn lijnen en geometrische vormen tegenwoordig erg hip, maar omdat ik erg van handgetekend hou, zijn de lijnen die ik op papier zet net wat speelser en lieflijker. Bloom09 giet een eigen sausje over de nieuwste trends.” 

 

“Een voorbeeld van een stijl die ik volledig heb omarmt is die met de wereldbollen. Het leuke hieraan is dat je persoonlijke elementen aan de wereldbol kunt toevoegen. Denk aan de hond of kat die jullie hebben, jullie eigen huis, een vliegtuig omdat papa piloot is, noem maar op. Maar ondertussen droom ik al weer verder naar de volgende collectie en trend.”

Stijl kiezen

Wil je de verschillende soorten geboortekaartjes, trouwkaarten en stijlen in de beeldbank bekijken? Ga naar geboortekaartjes en klik bijvoorbeeld op geboortekaartjes voor meisjes. Klap vervolgens in het linker menu de optie ‘Sfeer Geboortekaartje’ uit. Hier kun je kiezen uit hip, lief, stoer en minimalistisch. 

 

Bij hip komen onder andere de wereldbollen tevoorschijn en zwart-wit kaarten met stiftgetekende safaridieren. Bij lief kom je meer de handgetekende illustraties tegen met bosdieren en bloemen. Zo heeft elke stijl zijn eigen thema’s. Natuurlijk blijven de traditionele thema’s, zoals ooievaars, altijd in de collectie. Die zijn nog altijd zeer populair, en terecht. Wie wordt er nu niet blij van een ooievaar?    

 

Zin in een inspiratievolle brainstorm?

Wil jij weten welke stijl nu echt bij je past? Of heb je hulp nodig bij het maken van jouw persoonlijke kaartje? “Je mag mij altijd bellen of e-mailen voor ideeën. Ik help je graag. Jouw kaartje wordt het allermooiste!”

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.