Laat je inspireren

10 May 2019 / Spreddle

Trouwkaart of geboortekaartje ontwerpen? Ontdek de beeldbank van Bloom09. Je vindt er meer dan 500 verschillende handgemaakte illustraties, diverse stijlvolle en hippe lettertypes, adresetiketten, sluitstickers, papiersoorten, noem maar op. Wil je niet alles zelf doen? Dat is geen probleem. Linda denkt graag met je mee. Samen met haar maak je een prachtig en uniek kaartje! 

 

Hoe werkt de beeldbank?

Allereerst maak je een account https://bloom09.nl/mijnAccount aan, zodat je toegang hebt tot de beeldbank. Daarna geef je aan of je een geboortekaartje of trouwkaart wilt maken. Vervolgens kies je de categorie uit. Bij geboortekaartjes kun je gaan voor meisjes- of jongenskaarten, tweelingkaarten, de nieuwste ontwerpen, of een bepaalde stijl, zoals: stoer, hip, patronen, minimalistisch, handgetekend, enzovoort. Ter inspiratie zijn er al verschillende collecties gemaakt waar je zelf heel makkelijk mee verder kunt werken.
Bij trouwkaarten kun je onder andere kiezen uit gestylde trouwkaarten en pocketfolds. Ook hierin zijn verschillende stijlen beschikbaar: bloemen, hip en klassiek. Wil je blanco aan de slag? Dat kan natuurlijk ook. Dan ga je naar ‘Maak zelf je eigen kaart’.

 

 

Zelf ontwerpen

Als je de categorie hebt gekozen kom je in een overzicht met tientallen verschillende kaartjes. Klik op een kaartje dat je mooi vindt om het in het groot te zien en te bewerken. Als je op die pagina op ‘Zelf ontwerpen’ klikt kom je in de beeldbank terecht. Hier kun je het kaartje helemaal naar jouw smaak opmaken. 

Het is zelfs mogelijk je eigen illustraties op de kaart te zetten!

Onder het bloemen-icoontje staan de zelfgemaakte  illustraties. Wil je een lief diertje op je kaart? Ga dan naar de categorie ‘dieren’ en plaats het diertje dat je mooi vindt op de kaart. Vervolgens kun je het groter maken, kleiner maken, verplaatsen, spiegelen en soms zelfs een andere kleur geven. Wat je maar wilt! Het is zelfs mogelijk je eigen illustraties op de kaart te zetten. Persoonlijker en unieker kun je het niet krijgen! 
Uiteraard hoeft het kaartje niet in een keer goed te zijn. Je kunt het ontwerp opslaan en later weer verdergaan. Of nog een paar andere ontwerpen maken. Ben je tevreden over je kaartje? Vraag dan een gratis proefkaartje aan.

 

Kies hoeveel je zelf wil doen

Wil je bij Bloom09 een trouwkaart of geboortekaartje ontwerpen? Je bent er helemaal vrij in hoeveel je zelf wilt doen. Heb je assistentie nodig? Bel, mail of chat met Linda. Ze helpt je graag!

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.