Met adresetiketten en sluitstickers kun je alle kanten op

20 December 2019 / Spreddle

Niet alleen de kaart zelf en de envelop kunnen stijlvol zijn, maar ook de adresetiketten en sluitstickers. Hoe mooi zou het zijn als de adresetiketten en sluitstickers er helemaal bij passen? Bij Bloom09 help ik je daar graag mee. Er is volop keus!

 

Adresetiketten in jouw stijl

Bloom09 heeft meer dan 100 verschillende soorten adresetiketten in de beeldbank. Net zoals bij kaartontwerp kun je uit diverse stijlen, illustraties en lettertypes kiezen. Heb je een ontwerp voor ogen dat er niet bij zit? Geen probleem. Ik maak graag een adresetiket voor je op maat.

 

 Als je bent bevallen, of druk bezig bent met huwelijksvoorbereidingen is het fijn als je bepaalde werkzaamheden uit handen kunt geven. Bijvoorbeeld het handmatig schrijven van adressen op de adresetiketten. 

 

Maak daarom een account aan op de site en upload een Excel sheet met je adressen in ‘Bibliotheek’. Hier kun je je etiket en de lettertypes die je mooi vindt selecteren. Plaats de etiketten vervolgens met de adressen (of zonder als je ze toch zelf wilt schrijven) in je winkelmandje. Linda laat de etiketten voor je bedrukken. Het enige wat jij nog hoeft te doen is ze plakken op de enveloppen. 

 

Ontwerp je eigen sluitsticker in de editor!

 


Een sluitsticker voor de finishing touch

Likken of een plakbandje gebruiken om de envelop te sluiten, kan natuurlijk. Maar wil je echt een goede finishing touch, ga dan voor een sluitsticker die ook bij de kaart, de envelop en het adresetiket past. 

 

Ook op gebied van sluitstickers heeft Bloom09 een groot aanbod. Ga je bijvoorbeeld voor een kaart met een wereldbol? Dan is het leuk een wereldbol als sluitsticker te gebruiken. Je kunt ook elementen die op je kaart staan gebruiken als sluitsticker. Heb je een kaart vol met bloemen? Gebruik dan één van die bloemen als sluitsticker. 


Wil je de sluitsticker helemaal zelf ontwerpen? Dat kan. Klik dan op een blanco sluitsticker en ga in de beeldbank aan de slag op dezelfde wijze zoals je hebt gedaan voor je kaart. 

 

“Heb je vragen over sluitstickers of etiketten? Vraag mij om meer informatie. Ik luister graag naar je en bespreek jouw wensen en mogelijkheden. Als je hulp nodig hebt met editen sta ik uiteraard ook voor je klaar.” 

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.