Ontdek de zelfgemaakte illustraties van Bloom09

25 October 2019 / Spreddle

Linda van Bloom09 is gek op tekenen. Het liefst doet ze dit de hele dag. Dat zie je ook wel aan de beeldbank. Deze zit vol met eigen handgetekende illustraties. En er komen er steeds meer bij! De illustratie voor jouw geboortekaartje of trouwkaart zit hier zeker tussen!

 

Meer dan 500 zelfgemaakte illustraties

Je vindt meer dan 500 zelfgemaakte illustraties in de beeldbank van de Bloom09: mensen, dieren, planten, bloemen, vervoersmiddelen, instrumenten, slingers, ballonnen, noem maar op.  Daarnaast kun je nog kiezen uit allerlei illustratiestijlen: krijt, potlood, stift, aquarel, geschilderd, printmaking (ambachtelijk printen). Met kleur of zwartwit? Jij bepaalt het helemaal zelf. “Ik ben nog lang niet uitgetekend. Iedere week weer zit ik vol met nieuwe ideeën die ik graag op papier zet en vervolgens digitaal ga uitwerken.” 

 

Tip: Wil je je kaartje nog specialer maken? Versier hem dan met houten embelishments. Deze categorie bestaat uit een klein houten hartje, sterretje, vliegtuig, strikje of bootje. Hoe leuk is dat! 


 Maak een account aan en probeer de editor eens uit!

 

 

Illustratie geboortekaartje of trouwkaart toevoegen

Wil je een illustratie aan het geboortekaartje van je zoon of dochter of trouwkaart toevoegen? Ga dan naar de editor en klik in het rechtermenu op de tulp. Klik vervolgens op ‘illustratie toevoegen’ en de beeldbank opent zich. 

 

Hoe voeg je zo’n illustratie toe aan je ontwerp? Ga bijvoorbeeld naar bloemen en selecteer een bosje dat je mooi vindt. Klik vervolgens op plaatsen. Dan verschijnt de illustratie in het ontwerp. Je kunt hem groter of kleiner maken, roteren, spiegelen; wat jij maar wilt. Vind je het toch niet passen? Klik dan op de prullenbak. 


Eigen illustraties toevoegen

Ben je zelf ook een illustrator of kun je leuk tekenen en wil je je eigen illustraties op het geboortekaartje of trouwkaart plaatsen? Of foto’s of andere afbeeldingen die je mooi vindt? Dat kan als je op het symbool van de camera klikt en vervolgens bij ‘afbeelding toevoegen’ je eigen bestand(en) kiest. 

 

Benieuwd? Maak een account aan en probeer het eens uit! “Heb je vragen over de editor? Bel of e-mail mij. Ik sta voor je klaar om je te helpen, want ik wil dat je blij wordt van je kaartontwerp. Dan ben ik dat ook.”

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.