Meer uit deze serie

Geboortekaartje Beer Edo - liggend

Woodland - 15x10 dubbel

Geboortekaartje Beer Edo - liggend

De collectie geboortekaartjes van Woodland is super sweet! Handgetekend en vol met leuke, lieve details. De achtergronden kun je zelf omkleuren of egaal maken. De diertjes kun je verschuiven, verkleinen of groter maken. De beeldbank met alle diertjes/elementen is voor je beschikbaar zodat je ook zelf een mooi kaartje kunt ontwerpen binnen deze collectie.

 

De kleuren van de diertjes en bloemen zijn door ons bepaald, de achtergrondkleur en het morief kun je zelf in kleur aanpassen. De kleuren van de diertjes, bloemen, de achtergrond en het motief, alles kun je zelf aanpassen.

 

Deze specifieke liggende kaart heeft nu een kleurstelling voor een jongen. Een leuk handgetekend patroontje met een stoere beer!

 

Bestel een proefkaartje op 1 van onze mooie papiersoorten voor de juiste look and feel van dit kaartje.

of zet op je verlanglijstje
  • Woodland - 15x10 dubbel

Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code