Geboortekaartje Bloemen - Naam

Dubbele kaart 10 x 15 - Bloemen Naam

Geboortekaartje Bloemen - Naam

 

De collectie "Make it your own" is met aquarel getekend door Linda (B). Lieve, kinderlijke illustraties met een speels handgetekend sfeertje staan stuk voor stuk in onze beeldbank om zelf tjullie mooiste kaartje mee te maken.

 

Dit geboortekaartje met de naam van jullie kindje in 1 van onze gave handlettering lettertypes (schrijf de letters ieder in een los vak voor de inste verschuivingen). Voeg elementjes en details toe die je zelf leuk vindt en je ontwerpt een geweldige eigen kaart.

 

Heb je zelf al een idee over jouw favoriete dier in deze aquarelstijl en vind je deze niet in de collectie? We tekenen jouw favoriete dier gratis op verzoek en zonder verplichtingen. Let us know!
 

Bestel een proefkaartje op 1 van onze mooie papiersoorten voor de juiste look & feel van dit kaartje. In het echt zijn onze kaartjes nog mooier :-)

of zet op je verlanglijstje
  • Dubbele kaart 10 x 15 - Bloemen Naam

Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

BIJPASSENDE ENVELOPPEN

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code