Meer uit deze serie

Geboortekaartje giraffe strikje • 10 x 21 cm

10x21 cm enkele kaart - giraffe strikje

Geboortekaartje giraffe strikje - potlood

Handgetekende (door Inge :-)) leuke, kleine giraffe in combinatie met een ECHT stoer houten strikje voor een contrasterende en bijzondere combinatie. De achtergrond van dit geboortekaartje kun je zelf aanpassen naar jouw favoriete, eigen kleur in de online editor.

 

Heb je zelf al een idee over jouw favoriete dier in deze stijl met een houten element en vind je deze niet in de collectie? We tekenen jouw favoriete dier gratis op verzoek en zonder verplichtingen. Let us know!

 

Het proefkaartje sturen we je met met een echt strikje. Bij het bestellen van een oplage ontvang je natuurlijk net zo veel strikjes als kaarten maar wel vanaf een ander locatie (dus 2 pakketten). De strikjes plak je heel eenvoudig op het door ons geplaatste stipje met reguliere vanallesennogwatlijm.
 

Bestel een proefkaartje op 1 van onze mooie papiersoorten voor de juiste look & feel van dit kaartje. Ook zijn er voor enkele kaarten dikkere papiersoorten beschikbaar die net wat meer body geven aan deze enkele kaart. 

 

Wil je dit leuke kaartje toch liever zonder het houten strikje, dit scheelt dit 50 cent per kaart. Neem contact met ons op voor een kortingscode zodat je dit kaartje zonder houten element kunt bestellen.

of zet op je verlanglijstje
  • 10x21 cm enkele kaart - giraffe strikje

Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code