Geboortekaartje Konijn - Kate

Lieff - 13x13 dubbel

Geboortekaartje Konijn Kate

De collectie geboortekaartjes van Lieff kenmerkt zich door rustige tinten en schattige diertjes/illustraties. De kaartjes stralen eenvoud en vooral veel liefs uit! Van een groot deel van de elementen is de kleur aan te passen.

 

De achtergronden en illustraties kun je zelf omkleuren of egaal maken. De illustraties kun je verschuiven, verkleinen of groter maken. De beeldbank met alle diertjes en elementen is voor je beschikbaar zodat je ook zelf een mooi kaartje kunt ontwerpen binnen deze collectie. De kleuren van de illustraties zijn door ons bepaald, maar wil je deze in een andere kleurcombinatie, dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen. Dan regelen we dit voor je.

 

Dit is een heel lief kaartje voor jullie kleine meid! Met een konijntje en veel hartjes in mint en zachtrood (zelf om te kleuren).

 

of zet op je verlanglijstje
  • Lieff - 13x13 dubbel

Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code