Meer uit deze serie

Geboortekaartje label botanisch vergeetmijnietjes

2 labels van 14,5x7 cm - botanisch

Geboortekaartje label botanisch vergeetmijnietjes

Een stijlvol geboortekaartje bestaande uit twee labels met afgeronde hoekjes.

De mooie en bijzondere vergeetmijnietjes geven een natuurlijk, botanisch en puur sfeertje. De handgetekende toffe kleur combinatie en mooie illustratie van  Redoute maken dit geboortekaartje voor jullie kindje uniek.
 

Bestel een proefkaartje op 1 van onze mooie papiersoorten voor de juiste look & feel van dit kaartje. Proefjes van labelgeboortekaartjes stansen we overigens nog niet, je ziet de lijntjes op de kaart staan welke we bij een oplage van jouw kaarten natuurlijk uitsnijden samen met de perforatie. Touwtje (niet meegeleverd omdat de kraftwinkel zo veel mooie heeft..) er door en klaar is jullie unieke geboortekaartje. Door deze speciale afwerking duurt de verwerking van dit kaartje 1 dag langer.

of zet op je verlanglijstje
  • 2 labels van 14,5x7 cm - botanisch

Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code