Geboortekaartje wereldbol roze label

2 labels van 14,5x7 cm - on top

Geboortekaartje label on top of the world

Een mooi, minimalistisch geboortekaartje in de vorm van een label met afgeronde hoekjes.De roze kleur op deze kaart kun je zelf aanpassen naar jullie eigen lievelingskleur.

 

Bij dit leuke geboortekaartje staat het meisje op de top van de wereld. Samen met allerlei speelse elementen die je zelf kunt aanpassen en vervangen. Om het helemaal persoonlijk te maken mag je een suggestie bij ons doen voor 1 eigen illustratie, deze maken we gratis voor jullie. Nu in de lieve kleur "bloesem" maar zelf helemaal aan te passn naar jullie eigen favoriete kleur. 

 

Bestel een proefkaartje op 1 van onze mooie papiersoorten voor de juiste look & feel van dit kaartje. Proefjes van labelgeboortekaartjes stansen we overigens nog niet, je ziet de lijntjes op de kaart staan welke we bij een oplage van jouw kaarten natuurlijk uitsnijden samen met de perforatie. Door deze speciale afwerking duurt de verwerking van dit kaartje 1 dag langer. Touwtje er door en klaar is jullie unieke geboortekaartje.

of zet op je verlanglijstje
  • 2 labels van 14,5x7 cm - on top

Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code