Meer uit deze serie

Geboortekaartje walvis label

2 labels van 14,5x7 cm - walvis

Geboortekaartje label walvis

Hip geboortekaartje mwt een walvisje  in de vorm van een label met afgeronde hoekjes. Met een handgetekende en helemaal hippe walvis. Het baisc kleurgebruik, handgetekende sfeer en de kraft achtergrond zorgen voor een hip en eigentijds geboortekaartje voor jullie kleine kindje. Het hoedje kun je ook vervangen door confetti in blauw of goud voor een net wat ander, speelser effect.

 

De KRIJT-collectie bestaat uit verschillende dieren waarbij de we basis van de bijzondere dieren met de hand tekenen met krijt en deze aanvullen met leuke, speelse elementen.

 

Bestel een proefkaartje op 1 van onze mooie papiersoorten voor de juiste look & feel van dit kaartje. Proefjes van labelgeboortekaartjes stansen we overigens nog niet, je ziet de lijntjes op de kaart staan welke we bij een oplage van jouw kaarten natuurlijk uitsnijden samen met de perforatie. Door deze speciale afwerking duurt de verwerking van dit kaartje 1 dag langer. Touwtje er door en klaar is jullie unieke geboortekaartje.

of zet op je verlanglijstje
  • 2 labels van 14,5x7 cm - walvis

Kaartjes zonder een speciale afwerking als folie en/of stansen die op werkdagen voor 12.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog opgestuurd. Lees hier wat voor jouw kaartjes de levertijd is.

Bestel een gratis proefkaart!

Code: PROE15

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code